Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Ethereum balinaları, varlıklarını yüzde 84 arttırdı

Sponsorlu İçerik

Ethereum için kısa vadeli olumsuz fiyat gelişmelerine rağmen, ETH balinaları birikim yapmaya devam etti. Santiment verileri, balina adreslerinin yalnızca Ağustos ayında varlıklarını %80’in üzerinde artırdığını ortaya koydu.

ETH balinaları varlıklarını arttırdı

2017’deki ICO patlamasına benzer şekilde, Ethereum‘un popülaritesi 2020’de arttı. Çünkü, Ethereum’un Blockchain’i bu yılki en sıcak trend olan DeFi‘nin arkasındaki temel teknoloji olarak hizmet ediyor.

Ethereum fiyatı, 2020 yılının başından bu yana %170 arttı ve hatta %35 düşmeden önce 2 yılın en yüksek seviyesi olan yaklaşık 500 dolara kadar yükseldi. Analiz firması Santiment verilerine göre, mikro ölçekli fiyat düşüşleri, Ethereum yatırımcılarının projenin uzun vadede yükseleceğine olan inancını sarsmadı. En son fiyat düşüşlerinden önce yaklaşık 1 milyon dolarlık token satışı yapan ilk 100 ETH borsa adresinin aksine, borsa dışı balinalar sürekli olarak birikim yaptı.

ethereum balinalari birikin yapiyor

Yukarıdaki grafik, en iyi borsa dışı ETH balinalarının, varlıklarını Ağustos ayında %84 arttırdığını ortaya koyuyor. Santiment, çantalarının bu zaman aralığında 3.16 milyondan 5.80 milyona sıçradığı sonucuna vardı.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu