Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşetSon Dakika

Ethereum Block Süresi Düştü!

Sponsorlu İçerik

Ethereum blok süresi 17 saniyeden 12.69 saniyeye düşerek yaklaşık %25‘lik bir düşüş oldu. Zorlu bomba gecikmesinin etkileri anında hissedildiğinden Ethereum’un yeni arzı da yaklaşık %25 artacaktır.

Yukarıda görüldüğü gibi, yaklaşık 10.000 ETH‘den şimdi 12.000‘e kadar olan kripto para madencilik miktarında bir sıçrama oldu. Bu da yılda yaklaşık %5‘lik bir enflasyon oranına yol açıyor. Proof of Stake (PoS) başladığında bu yaz potansiyel olarak biraz daha artacaktır. Daha sonra, zorluk bombasının tekrar başlayacağı Eylül 2021’e kadar bu seviyelerde kalacağı muhtemel görünüyor.

Bu süre zarfında, tam PoS başlatılabilir; bu noktada Proof of Work (PoW) zinciri atılır. PoW zincirinden gelen bu %5 enflasyon, onunla birlikte atılacak ve sadece %0,22’lik bir enflasyon oranı bırakacaktır.

Bununla birlikte, bu zamanlamalar, PoW zincirinin bir PoS ilk parçasına paketlenmesi çok karmaşık olduğundan ve büyük bir dikkatle yapılması gereken bir şey olduğu için gelecekteki enflasyon seviyelerinin tahminidir.

Yine de amaç sonunda bu %0,22’lik enflasyon seviyesine inmek, ancak bu arada Ethereum‘un enflasyonu %5’te kalacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu