Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşetSon Dakika

Ethereum Boğa Sinyali Göstermeye Başladı!

Sponsorlu İçerik

Ethereum, çift haneli kazançlar gösteren altcoinler arasında yerini aldı ve uzun vadeli teknik göstergeler bir kez daha yükselişe geçti.

Zirve seviyesinden bu yana dünyanın en popüler ikinci kripto varlığı %88 oranında düştü. Bitcoin ile karşılaştırıldığında, 2019 boyunca geride kaldı. 2020 yılına biraz daha iyi başladı, ancak ETH fiyatı için çok daha kötü olamazdı.

Ethereum, 2020 yılında %23 değer kazandı. Fiyatlar son birkaç saat içinde 160$ seviyesine geriledi, ancak altcoinler dün yaşanan büyük yükselişlerinin düzeltmesini yapıyor.

50 günlük hareketli ortalama, bu ayın başlarında pozitif yönde ve yükseliş momentumu devam ederse bu zaman diliminde golden cross ile sonuçlanabilir.

Bir başka uzun vadeli gösterge Trustnodes tarafından gözlemlendi. (Hareketli Ortalama Yakınsama Farklılığı veya MACD). Bu, varlığın fiyatının iki hareketli ortalaması arasındaki ilişkiyi gösteren trendi takip eden bir momentum göstergesidir.

Tradingview’e göre MACD, iki Hareketli Ortalama ile bu Hareketli Ortalamaların EMA’si arasındaki değerler arasındaki farkı alır ve iki çizgi arasındaki farkı merkez Sıfır Noktası’nın üstünde ve altında salınan bir histogram olarak çizer.

Haftalık zaman dilimindeki MACD, Ethereum’un 100$ alt seviyesinden toparlanmaya başladığı Aralık 2018’den bu yana ilk kez yükselişe geçti. Histogram, bir varlığın momentumunun iyi bir göstergesi olarak kullanılır.

ETH fiyatları için bir sonraki adım, Ekim ve Kasım aylarında çok fazla zaman geçirdiği 185$ direnç seviyesi olacak. Tüccarlar şu anda Ethereum’da ortaya çıkan bir boğa bayrağı modelini izliyorlar ve kısa vadeli direnç dünkü zirve olan 170$.

Temelde Ethereum, en büyük geliştirici tabanı ve ekosistemdeki çoğu dapp ile hala güçlenmeye devam ediyor. Bu devasa momentumu ve Defi pazarındaki büyümesiyle, Ethereum fiyatının toplanması uzun sürmeyecek gibi görünüyor. Şu anda merkezi olmayan finans sözleşmelerinde kilitli 3.1 milyon ETH var ve bu rakam yeni bir finansal ekosisteme dönüştükçe artmaya devam edecektir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu