Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşetSon Dakika

Ethereum BTC’ye Karşı Patlamaya Hazır!

Sponsorlu İçerik

2019 boyunca, Ethereum, Ripple ve Litecoin gibi altcoinler, yatırılan sermayelerini dışarı ve Bitcoin‘e aktardı. Bunun sonucunda da çoğu altcoin BTC karşısında düştü. Bu süre zarfında Bitcoin hakimiyeti, kripto para pazarının geri kalanına karşı sürekli yükseldi ve şu anki zirveye kadar ulaştı.

Ethereum, Bitcoin‘e karşı patlama yaşarsa, bir bütün olarak altcoin pazarının piyasadaki lider kripto para biriminden daha iyi performans gösterdiği kısa ömürlü bir alt sezon başlatabilir.

Şimdi işler ters gidiyor gibi görünüyor. Bir kripto para analistine göre, Ethereum, BTC’nin çizelgelerini ele geçirmeye ve Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye hazır olduğu söylenebilir.

Çizelgede Ethereum, bir üs inşa ederken, direnişin üstesinden gelmek için tekrarlanan girişimlerde görülebilir. Bu direncin kırılması ve piyasa değeri ile 2 numaralı kripto para biriminde güçlü bir yükselişe yol açması bekleniyor.

Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye hazır olan sadece Ethereum değil. Pazarın 3 numaralı kripto parası XRP, bugün BTC ve USD karşısında patlama yapıp, %10‘un üzerinde yükseliş gösterdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu