Ethereum HaberleriKripto Para AnalizleriManşet
Trend

Ethereum fiyatında olası senaryolar

Sponsorlu İçerik

Ethereum, dolar karşısında 500 dolarlık direncin üzerinde güçlü bir yükseliş başlattı. ETH fiyatı 562$ ‘a kadar yükseldi ve şu anda bir düzeltme gerçekleştiriyor.

Ethereum Fiyatı Olumlu İşaretler Gösteriyor

Geçtiğimiz hafta, Bitcoin ve Ethereum, dolar karşısında sırasıyla 18.000$ ve 500$ ‘ın üzerinde yükseliş ivmesi kazandı. ETH fiyatı, 520 dolarlık direncin daha da üstüne çıktı ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) oldukça üzerine yerleşti.

Yukarı yönlü hareket, ETH/USD‘nin 4 saatlik grafiğinde 508$ ‘ lık bir direnç trend çizgisinin üzerinde bir kırılma olduğu şekildeydi. Parite hız kazandı ve 540$ ve 550$ seviyelerinin üzerinde işlem gördü.

Ethereum fiyatı, 562$ civarında yeni bir ayın en yüksek seviyesine çıktı ve son zamanlarda kısa vadeli bir düzeltme başlattı. 550$ seviyesinin altında işlem gördü ve 503$ ‘lık düşük seviyeden 562$‘ a yükselen son yukarı doğru hareketin %23.6 Fib geri çekilme seviyesini kırdı.

Olumsuz yöndeki ilk temel destek 532 dolar ve 530 dolar seviyelerine yakın. 503$ ‘dan 562$‘ a yükselen son yukarı doğru hareketin %50 Fib geri çekilme seviyesine yakın.

Artan yönde, 555-560 dolar bölgesi boğalar için önemli bir engel. 560 dolarlık direncin üzerinde başarılı bir kırılma, başka bir ralli başlatabilir. Belirtilen durumda, ether fiyatının 580 dolar ve 585 dolar seviyelerine doğru yükselmesi muhtemel.

Ether’de (ETH) Olumsuz Düzeltme Olursa

Ethereum yükselişini 560 doların üzerine çıkaramazsa, daha düşük bir düzeltme yapabilir. İlk büyük destek bölgesi 532 dolar ve 530 dolar seviyelerine yakın.

Daha fazla kayıp olursa, ether fiyatı 510 dolarlık destek bölgesine doğru düşebilir. Aynı grafikte, boğaların güçlü bir tavır alması muhtemel olan 495 dolara yakın destekle oluşan büyük bir yükseliş trendi çizgisi de var.

Teknik Göstergeler:

4 saat MACD – ETH/USD için MACD, boğa bölgesinde yavaş yavaş ivme kaybediyor.

4 saat RSI – ETH / USD için RSI, 80 seviyesinden daha düşük bir seviyede düzeliyor.

Ana Destek Seviyesi – 530 ABD doları

Ana Direnç Seviyesi: 560 Dolar

Sitemizde paylaşılan analizler bilgilendirme amacı taşıyıp, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen enkriptohaber.com/analiz sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu