Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Ethereum Neden 50 Günde 2 Katına Çıktı?

Sponsorlu İçerik

Kripto para piyasası toplam kapitalizasyonu 301 milyar dolara yükseldi ve son 24 saat içinde neredeyse 20 milyar dolar büyüdü. Bu, altı ay önce Ağustos ortasından beri gerçekleşen en yüksek seviye.

Bitcoin, 2020 yılına girmemizle beraber inanılmaz bir performans gösteriyor ve 6.400 dolardan 10.450 dolara kadar yükseldi. Ancak, ikinci en büyük kripto para olan Ethereum, piyasa liderinden daha iyi performans gösteriyor. Popüler altcoini, Bitcoin’den çok daha iyi yapan nedir?

Görünüşe göre, hem teknik hem de temel faktörlerin bir araya gelmesiyle ilgili.

Dünyanın en güçlü finansal kurumlarından biri ve son derece değerli bir şirket olan JP Morgan‘ın Blockchain birimi Quorum‘u, Ethereum merkezli Blockchain geliştirme stüdyosu ConsenSys ile birleştirmek istiyor.

Tanınmış kripto para traderı ve yorumcusu Satoshi Flipper, potansiyel iş anlaşmasıyla ilgili olarak Twitter da paylaşım yaptı:

”Peki Ethereum’daki bu boğa yükselişi neden? Çünkü nakit kral ve JPMorgan‘da çoğu vardır. Beklenen 2.0 sürümü ile JPMorgan, kurumsal Blockchain arenasında artan bir varlık isteyebilir.”

Ethereum’un ralli yapmasının tek nedeni bu değil.

Teknik analiz tarafından baktığımız zaman, kripto para birimi bir dizi anahtar sinyal yazdırdı: 1 haftalık Heiken Ashi mumları yeşile döndü ve yükseliş eğilimi gösterdi. 200 günlük üstel hareketli ortalama, 200 günün üzerine çıktı ve daha fazla yukarı doğru yön gösteren golden cross oluşturuyor.

Sizde Ethereum ile görüşlerinizi yorum kısmına yazıp, bilgi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu