Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

Ethereum Stokları Zirveye Yaklaşıyor!

Sponsorlu İçerik

Ethereum biriktiren ETH madencileri, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve bu da projeye olan inancın yeniden arttığını gösteriyor.

Kripto para pazar platformu Santiment tarafından derlenen ve ulusal kaynakların verilerine göre, ETH madencilik havuzları tarafından tutulan Ethereum miktarı, geçen Ekim ayında belirlenen tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.69 milyona yakın.

Geçen yılın sonundan bu yana madencilerin istiflerindeki artış istikrarlı bir şekilde devam etti ve bu da bazılarının projeye olan güvenin yenilenmiş olduğu sonucuna varmasına neden oldu.

Santiment kurucusu Maksim Balashevich:

“Düzenli birikim, en azından mevcut pazar koşullarına göre çoğunluk blok yaratıcıları arasında projeye yüksek güven seviyeleri öneriyor.”

Ethereum pazar fiyatının %50’ye yaklaşmasına rağmen, madenci bakiyeleri dört ay içinde 1.54 milyon ETH‘den 1.69 milyona yükseldi.

2020 yılının ilk ayında Ethereum ve en iyi kripto para fiyatlarının artmasıyla Balashevich, tüm zamanların en yüksek Ethereum birikiminin kısa sürede kırılmasını bekliyor.

Maksim Balashevich:

“Bu kez piyasada büyük bir dalgalanmadan kaçınmamız, önümüzdeki birkaç gün içinde bu kilometre taşını aşmamız muhtemel.” 

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu