Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Ethereum tutan adreslerin sayısı 40 milyonu geçti

Sponsorlu İçerik

Önde gelen araştırma firmalarından Glassnode, en azından bir miktar ETH‘ye sahip olan Ethereum cüzdanlarının sayısı, 2018 yılında yaşanan zirveden sonra %350 artışla 40 milyonu geçtiğini gösteriyor. Bu arada, toplam adres sayısı 100 milyona yaklaşıyor.

15 Ocak 2018’de Ethereum‘un fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.365 dolara yükseldi. Önde gelen altcoin, rekor seviyesinden %85’ten daha fazla düştü, ancak Ethereum ağının temelleri güçlenmeye devam ediyor.

Ethereum‘un, hatalar ve yönetim sorunlarından kaynaklanan çok sayıda gecikme olmasına rağmen Ethereum 2.0‘ın gelişiyle uzmanlar ETH fiyatının yükseleceğini belirtiyorlar.

Glassnode’a göre, Bitcoin, Ethereum‘un üç katına kadar adrese sahip. Büyük miktarda BTC sahibi olan balinaların sayısı, 2016’da önceki birikim dönemini gibi sürekli olarak yeni zirveleri belirliyor. Aynı büyüme modeli daha küçük sahipler tarafından da sergilendi. Bu, Bitcoin’in önemli yükseliş potansiyeli nedeniyle yatırımcıları çeken üçüncü halving’den dolayı olduğu belirtiliyor.

Ancak Ethereum, boş olmayan adresler söz konusu olduğunda Bitcoin‘den daha iyi performans gösteriyor. Bu, Tether stabilcoin’in ERC20 versiyonunun açıklanmasına atfedilebilir. Ağın gaz ücretlerinin %20’sinden fazlası artık USDT‘yi aktarmak için kullanılıyor. Stabilcoin’lere yönelik talep nedeniyle Ethereum‘u elinde bulunduran adreslerin sayısı bu yılın başından bu yana on kat arttı.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu