Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Ethereum Vadeli İşlemleri Pazara Ne Zaman Girecek?

Sponsorlu İçerik

Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu yürütmek, gelecekte Ethereum vadeli işlemlerinin başlayacağına inanıyor.

Vadeli işlemler teorik olarak Ethereum pazarındaki kurumsal ilgiyi artıracak olsa da, fiyatların çökmesine neden olabilir.

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) Başkanı Heath Tarbert, Ethereum‘un geleceğinin muhtemel olduğunu söyledi.

“Dijital varlık alanında çok şey yapıyoruz. Borsaların listelemeye başladığını görüyoruz; şüphesiz biz hem nakit olarak hem de fiziksel olarak teslim edilen Bitcoin vadeli işlemlerini gördük. Tahminimce Ether vadeli işlemlerini de göreceğiz. Ve işler meta alanına göç etmeye başladığında, daha da fazlasını göreceğiz.”

Bakkt başkanı Adam White, CFTC‘nin teorik olarak Ethereum geleceklerini onaylayacağını söyledi. Bununla birlikte, Ethereum Vadeli işlemlerinin ne zaman veya nerede başlatılacağına ilişkin net ayrıntılar açıklanmadı. Muhtemelen, kripto topluluğu Ethereum Vadeli işlemlerinin lansmanını iyi haber olarak algılayacak. Örneğin, vadeli işlemler teorik olarak Ethereum pazarındaki kurumsal ilgiyi artıracak ve pazarı daha olgun ve saygın hale getirecek.

Öte yandan, Ethereum Futures da Ethereum pazarı için kötü bir haber olabilir. 2017’de Bitcoin, Bitcoin vadeli işlemlerinin başlatılmasından sonra önemli bir fiyat çöküşünden geçti. Topluluktaki birçoğu, Ethereum Vadeli İşlemlerinin başlatılmasının, önemli kısa satış baskısı ile Ethereum pazarını çökertebileceğinden endişe duyuyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu