Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Ethereum yatırımcılarının sayısı artmaya devam ediyor

Sponsorlu İçerik

Kripto para analiz şirketi Glassnode, ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum ile ilgili iki büyük metriğin yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştığını bildirdi. Bu arada, bir bilinmeyen cüzdandan üç adrese 300.000 ETH transfer edildi.

Glassnode analiz şirketi tarafından paylaşılan verilere göre, Ethereum cüzdanlarıyla ilgili iki büyük metrik yeni ATH’leri kaydetti.

0.01 ETH‘den fazla olan cüzdan sayısı, bugün daha önce kaydedilen ATH’yi geçti ve 7.863.908.000’e kadar yükseldi.

Glassnode tarafından bildirilen bir başka kripto para metrik yükselmesi, sıfır olmayan ETH cüzdanlarının sayısı. Bir günden az bir sürede bu ETH cüzdanlarının sayısı 3.494 adet arttı.

Her iki metrikteki artış, daha fazla yatırımcının ETH aldığını ve bu iki özel durumda, bu tür kullanıcıların perakende yatırımcı olma olasılığının daha yüksek olduğunu gösteriyor.

Ethereum balinaları 300.000 ETH taşıdı

Whale Alert devasa miktarda Ethereum taşıyan birkaç transfer tespit etti. Yaklaşık on beş saat önce gerçekleşen transferlerde, her biri 100.000 ETH taşıyan üç işlem gerçekleşti.

Toplamda, 68.4 milyon dolar değerinde 300.000 ETH taşındı. Bu transferlere üç anonim cüzdan dahil edildi ve aynı cüzdandan iki kez 100.000 ETH gönderildi.

Daha sonra Whale Alert, Güney Kore Bithumb borsası tarafından kurum içinde 37.000 ETH taşındığını bildirdi.

Bu üç büyük transfer, bu yıl hızla büyüyen DeFi ile bazı bağlantılara sahip olabilir ve DeFi uygulamalarında her geçen gün daha fazla ETH kilitleniyor. Birçok Ethereum destekçisi, DeFi’nin büyümesinin en önemli faktörlerden biri olmasıyla birlikte ikinci en büyük paranın fiyatta yükselmesini bekliyor.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu