Ethereum Haberleri

Ethereum’a yüklenmek neden mantıklı?

Sponsorlu İçerik

Kripto alanı, birkaç yıldır Bitcoin ve Ethereum tarafından yönetiliyor ve BTC genellikle söz konusu dönemde merkez aşamaya geçiyor. Ancak son birkaç hafta ve hatta aylarda, kripto alanının genelinin tamamen değiştiği görüldü. Yeni başlayanlar için Ethereum, fiyat listelerinde kendisine yeni bir yol açmaya başlayan Bitcoin‘den istikrarlı bir şekilde ayrılıyor gibi görünüyor. 

Yakın tarihli bir podcast’te , kripto hedge fonu Three Arrows Capital‘in kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies, piyasanın amiral gemisi ETH’nin yükseliş pozisyonlarını yinelediler.

Ethereum ile ilgili mevcut ticaret stratejileri hakkında yorum yapan Su Zhu:

“Mümkün olduğunca sezgisel ve makro olmaya çalışıyoruz… Bu, Ether’in muhtemelen tarihinde sahip olduğu en güçlü tokenomik yükseltmelerini yaptığı bir zemin.”

Bitcoin’in piyasa hakimiyeti, Nisan ayından bu yana keskin bir düşüşe tanık oldu. Bu durum Ethereum ve piyasanın geri kalan altcoinleri için bir nimet anlamına geliyor. Ethereum’un artan beğenisini vurgulayan Zhu:

“Yükselen pazarların yükselişinin arka planında, ETH zaten insanların ilk satın alımı olarak Bitcoin’i geride bırakıyor. Aslında, DOGE bu rampaların bazılarında da Bitcoin’i geride bırakıyor. Dolayısıyla, bu ortam Bitcoin hakimiyeti için inanılmaz derecede aşağı yönlü.

ETH‘nin son zamanlarda BTC‘yi tersine çevirebilmesinin birçok nedeni var. Her şeyden önce, perakende yatırımcılar yavaş yavaş kendilerini Ethereum’a daha fazla yöneltmeye ve Bitcoin’in aksine aralıklı değeriyle rezonansa girmeye başladılar. İkincisi, kurumlar insanların sahip olduklarına sahip olmak istiyorlar ve dolayısıyla Ethereum‘a doğru kayıyorlar.

Üçüncüsü, Bitcoin yükseliş yörüngesini yeni tamamladı ve düzeltme aşamasında. Ethereum doğru zamanda yükseldi ve son birkaç hafta içinde art arda ATH’leri kaydederek topluluğun dikkatini çekmeyi başardı .

Davies, önümüzdeki günlerde alt kısımdan ne beklenebileceğine ışık tutuyor,

“Bir şey yeniden tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmadan önce, özellikle de büyük bir kızarıklıktan sonra, her zaman bir soru vardır, bunun ölü bir kedi zıplamasıdır. Siz tüm zamanların en yüksek seviyelerini aşmaya başlayana kadar insanlar bunun farkına varmazlar.”

diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

“Artık ETH için, insanlar uyandıklarında yüklenecekler. Her zaman ATH’lere bakıyoruz. Beni heyecanlandırıyor. “

İlginç bir şekilde, yakın zamanda yapılan bir analiz , ETH’nin kendisini bir düzeltmeye tabi tutabileceğini ve yukarı yönlü yörüngesine devam etmeden önce 3.000 $ işaretinin altına düşebileceğini vurguladı. Ancak haber hazırlanma zamanında altcoin, son 72 saatteki önemli düzeltmelere rağmen 3.800 $ aralığında işlem görüyordu.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu