Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşetSon Dakika

Ethereum’un Arkasındaki Güç Şaşırtıcı

Sponsorlu İçerik

Kripto para piyasasında geçtiğimiz yıllar yaşanan olumsuz duygu, Ethereum‘un itibarına önemli zarar verdi. Ethereum‘un kullanım durumunu sorgulamak ve tam olarak kimin desteklediği sorusu yaygın bir konu oldu.

Ethereum Vakfı ve Konseyi altcoinin en büyük destekçileri olmakta. Bununla beraber dünyanın en saygın şirketlerinden bazılarının (359’u kadar) Ethereum protokolünün üstünde iş kurma konusunda zorlandığına önceden belirtmişti.

1.400 Dolar seviyelerini gördükten sonra 80 Dolar seviyelerine kadar düşüş yaşayan Ethereum’un yatırım balonunun patladığı düşünülse de arkasında ki gücün yani 350 den fazla yatırım şirketinin kalmaya devam etmesi gözlerden kaçmıyor.

Ethereum’un Bittiğine Dair Düşünceler Doğru Değil

Kripto para biriminin arkasında teknolojisinin gelişimi için hala 350 den fazla şirket olduğu biliniyor. Bu şirketler yeni protokoller üzerinde yatırım ve çalışmalarına devam ediyor. Sunulan şirket listelerinden bazılarını belirtirsek daha net bir düşünce oluşabilir.

Listede ağır toplar Nike, Barclays, TD Ameritrade, FedEx, Microsoft, Intel, Ubisoft, Amazon, American Express, Samsung, McDonald‘s ve daha birçok marka olmuş şirket bulunmakta.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu