Ethereum HaberleriKripto Para AnalizleriManşet

Ethereum’un tekrar 2600 $’a ulaşma şansı olabilir

Sponsorlu İçerik

Altcoin piyasasında düşüş devam ederken ethereum sağlam durmaya çalışıyor. Şu sıralar ana coinlerde güçlü dalgalanmalar söz konusu. Bu dalgalanmalar yeni ATH‘ların yolda olduğunun habercisi olabilir.

Perşembe günü dalgalı seansda yeni bir ATH‘a tanık olduk. Altcoinler satış baskısı altındaydı. Ethereum 2.191 Dolar seviyesine geriledikten sonra güç topladı ve geri dönüşe imza attı.

Fiyattaki bu düşüş ticaret hacmini etkilemedi. Ticari hacmi %30 arttı. Bu durum fiyatında yükseleceği konusunda piyasaya umut verdi. Dahası, balinalar satış baskısına tamamen teslim olmamışlardı. Bu nedenle, fiyat grafiklerde daha fazla düzeltmeden kaçınıyordu.

Skew‘den alınan verilere dayanarak, ETH günlük hacimleri son zamanlarda katlanarak arttı ve aynı şekilde altcoin‘in arkasında 2.500 Dolara’a yükseldi.

Yukarıda belirtilen ölçütlere ek olarak, ETHnin mevduat sözleşmesindeki toplam mevduat 9 milyar doları aştı. Ağın büyümesinin anahtarı, bir yıldan fazla bir süredir ETH‘yi elinde tutan Hodler‘lardır. Ethereum‘un %57 si bu Hodler’lar tarafından tutuluyor. Yeniden satış yapmaları için 2.600 Dolar seviyelerinin beklendiği tahmin ediliyor.

 Borsalardaki artan talep ve ölçümler, ETH‘nin 2.600 dolar seviyesine geri dönebileceğini gösteriyor.

Yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu