Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

Ethereum’un yılı 480$ bitirme şansı %7’ye çıktı

Sponsorlu İçerik

Ethereum yakında proof-of-work (PoW) algoritmasından proof-of-stake (PoS)’e geçiş yapacak. 2020 yılının üçüncü çeyreği için planlanan önemli protokol yükseltmesinden sonra ETH sahibi olanlar ağı güvenli tutmak için yaptıkları katkılardan dolayı ödüllendirilecekler.

Bu, Ethereum balinalarının varlıklarını büyütmek için ETH‘deki zayıf fiyat hareketinin nedeni olabilir. Santiment’ten elde edilen veriler, madencilerin son birkaç hafta boyunca 15.000 ETH artırdığını ortaya koyuyor.

Ayrıca, 100.000 ile 1.000.000 ETH arasındaki adres sayısı ayın başından bu yana yaklaşık % 5 arttı. Şimdi, 23 milyon ile 230 milyon dolar arasında Ethereum’a sahip 160 adres var ve bu şimdiye kadar kaydedilen en yüksek sayı.

Spekülasyonlar ETH 2.0 etrafında toplandıkça, bu protokolün üzerinde çalışan merkezi olmayan finans uygulamalarındaki (DeFi) projelerin önemli ölçüde büyümesi, Ethereum‘un fiyatı üzerinde ciddi etkileri olabilir.

Ethereum fiyatı 2 katına çıkabilir

Gerçekten de, kripto türevleri analiz sağlayıcısı Skew, akıllı sözleşmeler devinin fiyatının iki katına çıkabileceğini doğruladı. Mevcut piyasa koşullarında, özellikle Ethereum’daki tüm gelişmelerin sonucu olarak, fiyatının yıl sonuna kadar 480 dolar değerinde olma olasılığı %7.

Firma, Ethereum’un üstünde çalışan stabilcoin ve DeFi token’larının daha sürdürülebilir bir ürüne ve piyasaya uygun olduğunu düşünüyor. Skew’e göre, 2017’nin ilk para teklifleri (ICO) ile karşılaştırıldığında, bu projeler uzun vadede akıllı sözleşmeler devine daha fazla değer katabilir.

TradeBlock araştırma başkanı John Todaro, Ethereum’un sonunda DeFi platformlarından faydalanacağını söyledi.

“Yeni DeFi token’ları konusunda çok fazla heyecan var. Bu platformlarda kilitlenen teminatların çoğunun Ethereum’da olduğunu hatırlatmak isteriz. Olağanüstü Ethereum arzı düştükçe ve DeFi platformlarından gelen talep kaçış hızına çarptığında, ETH sert bir şekilde toplanacak.”

Ethereum çevresindeki yüksek spekülasyonlara rağmen, IntoTheBlock’un “Fiyat Etrafında Para İçi / Dışı” (IOMAP) modeli, ileride büyük bir tedarik duvarı olduğunu ortaya koyuyor.

Bu zincir üstü metriğe dayanarak, yaklaşık 1.14 milyon adres 235 dolar ile 242 dolar arasında yaklaşık 7 milyon ETH satın aldı. Bu fiyat seviyeleri boğaların üstesinden gelebilecek herhangi bir baskıyı emme kabiliyetine sahip olabilecekleri için aşılması gereken önemli bir engeli temsil eder.

Bununla birlikte, Ethereum’un arkasındaki satın alma baskısı bu direnç engelinin üstünde kırılabilir. IOMAP modeline göre, bu tedarik duvarını geçerse Ethereum’un 280 dolara yükseldiğini göreceğiz, çünkü böyle bir hareketi engelleyecek başka önemli bir engel yok.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu