Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşetSon Dakika

ETH’ler HEX ICO Cüzdanından Borsalara Taşınıyor!

Sponsorlu İçerik

Yaklaşık 98.500$ değerinde 800 Ethereum, HEX token satışı ile ilişkili bir cüzdandan taşındı ve 2 önde gelen kripto para borsalarına gitti; Binance ve Bitfinex.

Hareketler ilk olarak iddialarını desteklemek için Ethereum blok zincirindeki verilere işaret eden bir Reddit kullanıcısı tarafından tespit edildi. Etherscan, 500 ETH’lik ilk işlemin Bitfinex’e gittiğini, diğer küçük işlemlerin ise Binance’e gittiğini bildirdi.

Kullanıcı, HEX ICO adresini kontrol eden kişinin 46.000‘den fazla ETH’ye sahip olduğuna dikkat çekti.

HEX, bir Bitcoin UTXO anlık görüntüsü aracılığıyla Ethereum ağına eklenen tartışmalı bir token. Etkin olmayan adreslere giden HEX tokenleri, ETH cüzdanına katkıda bulunan kullanıcılara dağıtılıyor ve bu da şimdiye kadar 5 Milyon Dolar değerinde kripto para birikimine sebep oldu.

Projenin kurucusu Richard Heart, yatırımcıların HEX arzına bağlı olarak yılda %369‘a kadar getiri elde edebileceklerini iddia ediyor. Kripto para topluluğu, HEX tokenlerinin, yatırımcılar için umut verici olduğunu ve bazı eleştirmenler ise sadece ödül sahiplerine olan arzı şişirdiğini iddia ediyor. ICO cüzdanının arkasındaki kişiler tokeni satarak Ethereum’u paraya çevirebiliyor.

Bununla birlikte, Reddit kullanıcısı, cüzdandaki ETH’nin, token için talep varmış gibi görünmesini sağlamak için Richard Heart ve HEX’in arkasındaki ekipten gelmiş olabileceğini belirtti. Sadece 3 borsada listelendiği ve toplam işlem hacminin 500$ ‘ın altında olduğu için HEX’in kendisi oldukça likit değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu