Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet
Trend

Etkin Ethereum Adreslerinin Sayısı Artıyor!

Sponsorlu İçerik

Ethereum‘un fiyatı iyileşirken zincirdeki veriler yükseliş eğilimi gösteriyor. Etkin Ethereum adreslerinin sayısı artış gösterir. Son 5 gün içinde ETH balina adreslerinin sayısı tekrar birikim yapmak üzere geri döndü.

Haftalar sonra, büyük kripto para birimleri iyileşme göstermeye başladı. Chainalysis’in belirttiği gibi, COVID-19 pandemisinin belirsizliğinin olumsuz etkisi hala piyasanın oynaklığını artırıyor. Ancak, yayın sırasında, piyasa değeriyle ilk 10 kripto para birimleri yükseliş sinyalleri gösteriyor.

Haberimizin hazırlandığı sırasında, Bitcoin, Ethereum ve Tezos ilk 10’un en karlı kripto para birimleri. BTC, son 24 saatte % 5.44 oranında yükselerek 6.626 $’dan işlem görüyor. ETH, BTC‘i yakından takip ediyor, son 24 saatte % 4.80 oranında artışla 137 $’dan işlem görüyor. Ek olarak, ETH son 7 gün içinde % 24.47 artış gösterdi. XTZ ise % 7.27 oranında yükselerek 1.75 $’dan işlem görüyor.

ETH Boğa Sinyali Gösteriyor

ETH’un son günlerdeki olumlu performansıyla birlikte, zincirleme metrikleri yükseliş eğilimi gösteriyor. Analiz firması Santiment’e göre, Ethereum şu anda yükselişe hazırlanıyor. 11 Mart’ta ETH bir günde % 58 civarında bir düşüş gösterdi. O zaman ETH 194 $’dan 109 $’a düştü. Sonuç olarak, DeFi pazarı da kriz yaşadı.

Ancak Santiment, bu düşüşün de olumlu bir yanı olduğunu iddia ediyor. Fon transferi ile ilgili olarak, Ethereum ağı, düşüş günü 11 Mart’ta toplam 13.1 Milyon ETH (406 Milyon $) kaydetti. Santiment’e göre, bu tutar “Aralık 2018’den bu yana gerçekleşen en büyük işlem hacmini” temsil ediyor.

Santiment, günlük aktif adres sayısının yaklaşık 290.000 adresten 390.000 adrese yükseldiğini de ortaya koydu.

Santiment, piyasadaki mevcut belirsizlik durumu altında halen gerçekleşen işlem sayısının pozitif olduğunu da belirtti. Santiment, aktif adreslerin sayısı ve ağ etkinliğindeki artışın Ethereum‘un yükseliş göstergeleri sunmasının nedeni olduğunu belirtti.

Santiment’in yaptığı açıklamada:

”Ethereum ağında gerçekleşen işlemlerde büyük bir artışla geçen hafta bir buçuk kat etkileyici bir artış oldu ve günlük aktif adresler 21 Mart Cumartesi günü yaklaşık 395.000 DAA’ya fırladı. 400.000 adrese yaklaşmak Ethereum’un orta ve uzun vadeli beklentileri için umut verici bir gelişme.”

Santiment’in raporuna göre, Ethereum’un fiyatındaki düşüşün balinaların ETH‘u yeniden biriktirdiğini gösteriyor. Araştırma şirketine göre, balinalar 12 Mart’tan bu yana 5 günde yaklaşık 150.000 ETH topladı. Santiment’in verileri, balinalar arasında kararsızlık olduğunu, bazılarının fonlarının bir kısmını sattığını, diğerlerinin beklemede olduğunu gösteriyor. Ancak, perakende sektöründe ETH fonları birikimi hızla artmakta. Diğer bir yükseliş sinyali, 0.1 ile 1 ETH arasındaki adres sayısındaki artış.

Bu göstergeler Ethereum için olumlu, ancak araştırma şirketi hala dikkatli olmayı tavsiye ediyor. Son birkaç gün içinde, Bitfinex borsasına 121.495 ETH (yaklaşık 14.200.000 $) gönderildi ve piyasaya sürülebilir. COVID-19 devam ettiği sürece, ETH‘un gelecekteki gelişimini tahmin etmek zor görünüyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu