Altcoin HaberleriDiğerleriEthereum HaberleriManşetSon Dakika

Euro 2020 Biletini Kripto İle Satın Almak İster Misiniz?

Sponsorlu İçerik

Futbol taraftarları Ethereum kullanarak Euro 2020‘ye bilet satın alabilecekler. UEFA, FIFA ve AlphaWallet‘in kitlesel benimseme çabaları sayesinde her şey artık mümkün.

AlphaWallet, şirketlere kripto paraları başlatma konusunda özel hizmetler sunan bir tokenizasyon firmasıdır. Ethereum ağı tarafından desteklenen AW, kullanıcıların DeFi, DAO‘lar, stabilcoin‘ler ve ERC-20 akıllı sözleşmelerinden faydalanmalarını sağlıyor.

UEFA ile birlikte AW, kripto para fanlarını futbol taraftarlarıyla bir araya getirmeyi planlıyor. Bu, Ethereum entegrasyonu ile gerçekleşecek ve biletleri yedeklemek için özel Blockchain’e 20.000‘den fazla token konuldu.

Akıllı Sözleşmeler Bilet Sahtekarlığı Sorununu Çözecek!

EURO 2020 biletlerinin orijinalliğini geçmişte kontrol etmek biraz zordu. İnternet sayesinde ikincil piyasanın etkin düzenleme yolları mümkün oldu. Sağlam akıllı sözleşme işlevselliği, kullanıcıları bilet satın alma, izleme, depolama ve satış sistemi ile zenginleştiriyor. Otomatik olduğundan, sokaklarda sahte bilet satanların önüne geçilebiliyor.

Artık biletler özel Ethereum adresi üzerinden kolayca kontrol ediliyor. Bu, biletleri satın alan kişi bunları tekrar satmak isterse, zincir halinde yapabileceği anlamına gelir. Sanal bilete sahip olma hakkı tıpkı kripto paralar gibi aktarılabilir.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu