Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

Fidelity, Ethereum’u Destekleyecek!

Sponsorlu İçerik

Finans devi Fidelity Investments‘in dijital para platformu olan Fidelity Digital Assets, 2020’de Ethereum (ETH) ‘u desteklemeyi planlıyor. Fidelity Digital Assets Başkanı Tom Jessop, The Block ile yaptığı röportajda duyuruyu yaptı. Jessop, Fidelity Digital Assets’in nihai kararının yalnızca ETH desteği için piyasa talebini değerlendirmeye bağlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu yılın başlarında başlatılan Fidelity Digital Assets, kurumsal yatırımcılar için kripto para alım satım araçları ve saklama çözümleri sunuyor. Şu anda, şirket sadece Bitcoin‘i destekliyor. Bununla birlikte, pazar erişimini genişletmek için, diğer kripto para tekliflerine de bakıyor.

Tom Jessop:

“Ethereum üzerinde çok çalıştık. Yeni yılda desteklemeyi düşünüyoruz. Müşterilerimiz bizden çok memnun.”

Ethereum’un bu yılki performansı, 2019’un başından bu yana düz seviyelerde işlem yaptığı için çok etkileyici değil. Ethereum, yıla 135$ ‘dan başladı. 2019 yılının ikinci çeyreğinde ETH, 2019’un en yüksek fiyatı olan 312$ ‘ı vurmak için neredeyse %100 yükseldi. Ancak, kısa sürede değerini kaybetti ve o zamandan beri neredeyse %50 düşüş gösteriyor. Ethereum geliştiricileri ağ ölçeklenebilirliğini ve kapasitesini geliştirmek için çok çalışıyorlar.

Geçtiğimiz ay, Fidelity Digital Assets, ticaret lisansını New York Eyalet Mali Hizmetler Departmanından aldı. Bu lisans, Fidelity Digital Assets’ın yerel New York merkezli şirketlerle çalışmasını ve onlara ticaret ve saklama çözümleri sunmasını sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu