Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Ethereum’a kurumsal para akıyor

Sponsorlu İçerik

En büyük kripto para yatırım ve varlık yönetimi şirketi Grayscale şu anda mevcut toplam Ethereum‘un %1’inden fazlasına sahip. Bu durum şirketin 2 Haziran’da yayınlanan Yönetim Altındaki Net Varlıklar raporunda açıklandı. Rapor, Grayscale‘in Ethereum‘un dolaşımda ki arzının %1’inden fazlasını temsil eden 338.8 milyon dolar değerinde ETH‘ye sahip olduğunu gösteriyor.

Grayscale, yıl başladığından beri Ethereum satın alıyor. Şirket 2020 yılında çıkarılan tüm Ethereum‘ların %50’sini satın aldı.

Ethereum son zamanlarda iyi performans gösterdi. Şu anda fiyata göre en iyi performans gösteren varlıklardan biri ve temelleri sağlam olduğundan analistler gelecekte en iyi yükselecek kripto paralar arasında gösteriyor.

Grayscale’ın kripto paraya yaptığı büyük yatırımın performansına katkıda bulunup bulunmadığı belli değil, ancak şu anda özellikle proof-of-stake’e geçiş olarak en umut verici kripto para birimlerinden biri. Haberimizin yayına girdiği sırada ETH 240 dolardan işlem görüyordu.

Bu arada Grayscale, bu yıl büyük miktarlarda Bitcoin satın alıyor. 2020’de çıkarılan tüm Bitcoin‘lerin %30’undan fazlasını satın aldı. Ayrıca, Grayscale‘ın elinde tuttuğu diğer kripto paralar; Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin, Stellar Lumen, XRP, Zcash ve Horizen.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu