Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

R. Watkins: ETH 2.0 kripto piyasası için yükseliş başlatacak

Sponsorlu İçerik

Messari analisti Ryan Watkins, Ethereum 2.0‘ın kripto para piyasası için Bitcoin halving‘den daha büyük bir katalizör olacağını savunuyor.

Messari analisti Ryan Watkins, Ethereum 2.0‘ın platform ve kripto para endüstrisi üzerindeki etkisi hakkında tahminlerini paylaştı. Watkins‘e göre, Ethereum 2.0‘ın kripto para pazarının performansı için Bitcoin halving‘den daha büyük bir katalizör olacak.

Ryan Watkins:

”ETH 2.0, Bitcoin halving olayından çok daha güçlü bir katalizör, çünkü belirsiz ve köklü bir değişiklik.”

Watkins bu nedenle Ethereum 2.0‘ın piyasa üzerindeki bilinmeyen etkileri olacağını savunuyor. Watkins, Bitcoin halving olayının, potansiyel olarak piyasa tarafından tahmin edilebilecek öngörülebilir bir olay olduğunu öne sürüyor. Meltem Demirörs gibi diğer analistlerin tartıştığı noktalardan biri de bu. Watkins gibi, bu analistlerin bazıları, Bitcoin halving etkisinin olaydan aylar önce BTC fiyatına yansıdığını düşünüyor.

Ancak, henüz bu teoriyi destekleyecek hiçbir kanıt yok. Aksine, Bitcoin halving tarihsel olarak fiyatı yükselten bir olay olmuştur. 2016 halving gerçekleştikten sonra, BTC ve kripto para piyasası büyük boğa hareketleri yaşadı. 2016’nın ilk yarısından bir yıl sonra BTC, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara ulaştı.

Adam Cochran gibi analistler, Ethereum 2.0‘ın öncelikle Proof of Stake (PoS) ve ETH balinalarının birikiminden kaynaklanacak tedarik şoku nedeniyle yükseliş olacağını tahmin ediyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu