Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Santiment: Ethereum düzeltme ile karşı karşıya kalabilir

Sponsorlu İçerik

Santiment, önümüzdeki günlerde olası bir düzeltme konusunda Ethereum yatırımcılarına dikkatli olmalarını tavsiye ediyor.

Veri analiz firması Santiment, Ethereum için öngörülerini paylaştı. Santiment’in analizine ve sonuçlarına göre, Ethereum yatırımcıları dikkatli hareket etmeli! Veri analizi firması, ETH’nin son aylardaki performansını vurguladı.

Haberimizin hazırlandığı sırada ETH, son 24 saat içinde %0.22 oranında yükselerek 398 dolardan işlem görüyordu. Haftalık ve aylık grafiklerde ETH sırasıyla %23.97 ve %62.98 kazançlar gösteriyor.

Ethereum kısa vadede düşebilir

Santiment, yeni bir raporda, ETH’nin son 30 gün içindeki yükselişinin tahmin edilebilir olduğunu belirtti. Birkaç analist, ETH fiyatının yükselmesinin çeşitli nedenleri olduğunu savundu. İlk olarak, Ethereum 2.0 ana ağının başlatılması ve Medalla’nın konuşlandırılmasıyla ilgili olduğunu öne sürdüler. Ek olarak, Ethereum DeFi sektöründe Kilitli Toplam Değerdeki artış. Santiment verileri, DeFi’nin aşağıdaki grafikte de görülebileceği gibi, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.3 milyar dolara ulaştığını gösteriyor. Yatırımın çoğunluğu, yatırımcıların yield farming’e olan ilgisinin artmasının ardından son iki ay içinde gerçekleşti.

ethereum defi tüm zamanların en yüksek seviyesinde

Ancak, analiz firması ETH’nin fiyatındaki artışın çok istisnai olduğunu söylüyor. Santiment’e göre MVRV indikatörü Şubat 2014’ten bu yana en yüksek noktasında. Ayrıca 90 günlük getiri %45.93 ile Şubat 2018’den bu yana en yüksek noktasına ulaştı. Bu indikatördeki yüksek yüzde, ETH fiyatında yukarıda belirtilen nedenlerden kaynaklanan olası bir artıştan önce bir düzeltme olacağını gösteriyor.

Ethereum’un Defı sektöründe Ampleforth yükselişi

Veri analiz firması, Ampleforth token’inin (AMPL) yakında büyük bir miting başlatmasını bekliyor.

Santiment ayrı bir raporda Ampleforth (AMPL)’u ve token’in hızlı fiyat gelişimini vurguladı. Analiz firması, aşağıdaki grafikte de görülebileceği gibi, token’in popülerlik ve yatırımcı güveni kazandığını iddia ediyor. Santiment, yatırımcıların AMPL algısını bu eğilimi sürdürme potansiyeli ile “son derece olumlu” olarak tanımlıyor.

Ampleforth (AMPL) yatırımci algisi ve yükselis

Ancak, analiz firması uyarıda bulunuyor. Token’in deneysel doğası nedeniyle, varlığa daha uzun bir süre boyunca güvenini ölçen “Tüketilen Yaş” göstergesinin negatif olduğunu belirtti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu