Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşetSon Dakika

Ünlü Analistten Çılgın ETH Tahmini!

Sponsorlu İçerik

Ethereum hala 127$ ‘dan işlem görüyor olsa da, tanınmış kripto para analisti bir sonraki boğa koşusunda, Ethereum’un 10.000$ ‘a ulaşacağına inanıyor. Ethereum son zamanlarda iyi bir performans gösteremedi. ETH fiyatı 2018’in tüm zamanların en yüksek seviyesinden (1.300$) hala düşmeye devam ediyor.

Kısa süre önce, Ethereum’un gelecek yıl bazı ekiplerine fon yetersizliği nedeniyle finansmanını durdurmak istediği bildirildi. Ancak, son zamanlarda merakla beklenen İstanbul hard fork gerçekleşti. Vitalik Buterin, ağı çok fazla acı çekmeden Ethereum 2.0‘a geçirme planını dile getirdi. Şimdi, Twitter’daki kripto analistlerinden biri, bir sonraki boğa koşusu boyunca Ethereum’un 10.000$ ‘a kadar yükseleceğini tahmin ediyor.

Kripto para analisti @BTC_Macro, piyasa sermayesi bakımından 2. en büyük kripto para biriminin ultra-boğa gibi görünüyor olduğunu ve piyasanın Ethereum’a karşı tutumu ne olursa olsun, bir sonraki boğa koşusu başladığında 10.000 Dolar olacağını iddia ediyor.

Ethereum topluluğu, yakın zamanda uygulanan İstanbul – Ethereum 2.0’dan sonra zincirde başka bir büyük iyileştirme bekliyor. Birçoğu ETH Blockchain’in performansını büyük ölçüde artıracağına inanıyor ve ETH fiyatınada yükseliş momentumu getireceğini umuyor.

Ethereum 127$ ‘dan işlem görüyor ve son 24 saatte %1.96 oranında düştü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu