Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşetSon Dakika

Upbit‘ten Çalınan Ethereum’larda Hareket Var!

Sponsorlu İçerik

Kasım 2019’un sonlarında Upbit‘ten çalınan 51 Milyon$ değerindeki Ethereum‘un (ETH) bir kısmı yine harekete geçti. Yasa dışı transfer, Whale Alert tarafından rapor edildi. Fonlar, hacker cüzdanından tanımlanmamış bir ETH genel adresine aktarıldı. Ticarette kullanılacağı düşünülen bu bilinmeyen bilgisayar korsanlarının transferleri endişe yaratmaya devam ediyor.

Bu, bilgisayar korsanlarının fonu ilk kez taşıması değil. Hack olayından birkaç gün sonra gözlemlenen kripto paralar, bilgisayar korsanlarının adreslerinden parça parça taşınmaya başlandı. 3 Aralık’ta aklama girişiminde Huobi Global‘e küçük bir miktarı test amaçlı gönderildi. 23 Aralık’ta, kaynağını gizlemek ve Binance aracılığıyla aklamak için, başka bir genel adrese 2.000 ETH gönderildi.

Tüm yeni adresler kara listeye alınabiliyor. Bunları daha hızlı taşıyabilmeleri ve kullanıcı hesapları arasında dahili olarak aktarabilmeleri, fonları çekmelerine ve yasa dışı yollardan aklamalarına olanak sağlayabiliyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu