Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Veriler, Balinaların Ethereum Biriktirdiğini Gösteriyor

Sponsorlu İçerik

Ethereum’un Şubat ayının başlarında görülen parabolik yükseliş trendi, Bitcoin‘in 10.000 $’ın altına düşmesiyle ve ani hareketleriyle birlikte ETH‘nin momentumunu kaybetmesine neden oldu.

Ethereum, geçen ayın başlarındaki kazanımlarını neredeyse hepsini kaybetmiş olsa da, veriler ilk 100 Ethereum sahibinin bir kez daha kripto parayı biriktirmeye başladığını gösteriyor. Bu, ETH sahiplerinin, kripto para biriminin daha yukarı çıkacağını ve giderek daha fazla güvendiğini gösteriyor.

Ethereum‘un yıllık yüksek seviyelerinden keskin bir şekilde düşmesi, boğanın momentumunu sürdürememesinin altta yatan bazı zayıflıkları açıklığa kavuşturmasıyla pazar yapısına önemli zarar verdi. Buna rağmen, kripto paranın hala inanılmaz derecede güçlü temelleri var ve pazarın güç kaybetmesine rağmen 200 $ bölgesinde kalmayı başardı.

Ethereum, şu anda 227 $’dan işlem görüyor.

Analitik firması Santiment tarafından sunulan veriler, en büyük 100 Ethereum sahibi arasında devam eden bir birikim modelini ortaya çıkardı ve kripto paranın tekrar yükseleceğinden emin gibi görünüyor.

“Son birkaç hafta boyunca devam eden konsolidasyona rağmen, en büyük 100 Ethereum sahibi, toplam ETH arzının daha yüksek yüzdelerini biriktirmeye başladılar.”

Ethereum İçin Bunun Anlamı

Santiment, bu birikim trendinin nadiren varlığın fiyatındaki ani bir artışla devam etmesine rağmen, genellikle boğalar için iyi bir şekilde desteklendiğini belirtti.

Ayrıca, bu eğilimin, alıcıların kripto parayı orta ve uzun vadede sağlam bir varlık olarak görmeye başladığını ve tarihsel olarak sonunda yukarı yönlü harekete başlayacağını açıkladı.

“Bazen bu fiyat artışları, bu birikim evresinden sonra biraz zaman alabilir, ancak genellikle Ethereum boğaları için iyi bir işaret.”

Ethereum bir sonraki yükselişe başlamadan önce daha da olumsuz görünse de, bu son gelişme orta vadeli görünümünün hala parlak olduğunun bir işareti olabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu