Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

Veriler, ETH’de rallinin devam edeceğini gösteriyor

Sponsorlu İçerik

Bu hafta Ethereum (ETH), tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak ve kripto piyasasındaki hakimiyetini %17‘ye yükselterek 3500 $ seviyesinin üzerinde yükseldi. Ethereum, yukarı doğru yolculuğunda Mastercard, PayPal ve Bank of America gibi birçok büyük finans devini devirdi.

Bununla birlikte, bu yıl 2021’de 4 kat büyük bir artışa rağmen, Ethereum (ETH) yakın zamanda durmayacak gibi görünüyor. Ethereum (ETH) döviz arzı kur girişlerinden daha hızlı bir şekilde düşüyor. Bu açıkça büyümenin devam etmesi ve daha az risk veya daha büyük satışlar anlamına geliyor.

ETH, Borsa Akış Dengesi

Bununla birlikte, Ethereum balina adresinin davranışını izlemek ilginç sonuçlar veriyor. Borsada olmayan ETH balinalarının sayıları son sekiz ayda ikiye katlanırken, borsada olan ETH balinaları yarı yarıya düştü. Aşağıda, santiment’ten analiz ettiği ve borsada olan ve borsada olmayan balinaların tamamen zıt bir davranışını gösteren grafik bulunmaktadır.

Borsada Bulunan ve Bulunmayan ETH Balinalarının Hareketleri

ETH’ler DeFi ve ETH 2.0 Mevduat Sözleşmelerine Geçiyor

ETH arzı borsalardan uzaklaştıkça, çok sayıda Ether aynı anda Ethereum tabanlı merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerine geçiyor. Santiment’e göre, DeFi‘de kilitlenen ETH‘lerin toplam değeri son üç ayda ikiye katlandı.

Benzer şekilde Ethereum akıllı sözleşmelerindeki mevduatlar da şu an itibariyle tüm zamanların en yüksek seviyeye ulaştı. Bu mevduat sözleşmelerinde yatırılan ETH‘lerin değeri 13 milyar dolara yaklaştı.

Ayrıca, ABD’li kurumsal yatırımcıların son zamanlarda Ethereum satın aldığına dair yeterli kanıt var.

Yüksek Ethereum on-chain aktivitesiyle ilgili en büyük sorunlardan biri, gas ücreti olmuştur. Bununla birlikte, gas ücretinin son iki hafta içinde önemli ölçüde düştüğü ve böylece yatırımcıların bu sıkıntısını hafiflettiği ve daha fazla ağ etkinliğini artırdığı görülüyor. Ethereum’daki günlük aktif adresler de bu noktada yükselişte.

Ethereum ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu