Altcoin HaberleriEthereum HaberleriSon Dakika

Vitalik Buterin: ETH Transferleri Hakkında Bilgim Yok!

Sponsorlu İçerik

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, bazı büyük borsalara gönderilen birkaç dev ETH transferini içeren tartışmaya değindi. Son tweet’inde 92.000 ETH’yi (11.5 milyon$ değerinde) Kraken‘e taşıyan adresle bir ilgisi olmadığını paylaştı.

25 Aralık’ta Blockchain analitik firması ViewBase, yaklaşık 25 Milyon Dolar değerindeki ETH’nin Kraken, Huobi ve Binance‘a taşındığını tespit etti. Başka bir satış dalgasının olasılığı bile hemen çok fazla FUD’a (korku, belirsizlik ve şüphe) yol açtı.  

Buterin’in takip tweet’i, muhtemelen Kraken’e 92.000 ETH gönderen balina olması, yangına daha fazla yakıt ekledi. Pek çok Ethereum eleştirmeni, Ethereum’un arkasındaki beyni Noel Günü’nde varlıklarını satabileceği haberiyle bir gün geçirdi. Böylece mücadele eden kripto para birimi üzerinde daha da fazla satış baskısı yarattı. ETH fiyatı aynı gün Şubat ayının başından bu yana en düşük seviyesi olan 123.78$ ‘a düştü.  

Hiçbir şey doğrulanmamış olsa da, kripto para topluluğu Buterin’in adresin kaynağı hakkında yeterince samimi olup olmadığından şüpheleniyor.

Şu an itibariyle Ethereum, Ocak 2018’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.397$ ‘dan yaklaşık %91 oranında düşüş gösterdi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu