Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Yükselen Ethereum Fiyatı, Hacim İle Çakıştı!

Sponsorlu İçerik

Piyasa değeriyle iki numaralı kripto para birimi olan Ethereum, kripto para ve altcoin pazarının geri kalanıyla birlikte toplanıyor ve son zamanlarda Bitcoin‘den önemli bir farkla daha iyi performans gösterdi.

Artan Ethereum fiyatları da büyüyen hacimle çakıştı, bu da varlığın sağlıklı bir yükseliş yaşadığını ve kripto para pazarının önümüzdeki günlerde daha da yükselmeye hazır olabileceğini gösteren önemli bir yükseliş işareti.

Ethereum Fiyatının Yanı Sıra Hacminin de Yükselmesi Bir Boğa Sinyali

Ethereum, 2020’nin başlangıcından bu yana yaklaşık %75 arttı ve Aralık 2019’da yıl sona ermeden önce 116 doların en düşük seviyesinden %92’nin üzerinde büyüdü.

Piyasadaki iki numaralı kripto para birimindeki iki yıllık düşüş trendinin ardından, daha düşük bir dezavantajdan korkan mevcut seviyelerde alım yapmakta isteksiz olabilecek yatırımcıların artık risk almak için bir nedeni olabilir.

Skew kripto para analizlerinden elde edilen yeni verilere göre, Ethereum hacimleri geri döndü ve büyüyerek, Bitcoin tabanlı marj ticareti platformu BitMEX‘te 600 milyon doların üzerine çıktı.

Ocak ayı ortalarında meydana gelen güçlü artıştan sonra hacim geriledi, ancak o zamandan bu yana istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Kripto para analistleri, Ethereum‘daki fiyat artışıyla birlikte hacimdeki artışın son derece yükselişe geçtiğini ve önümüzdeki günlerde çok daha fazla boğa sinyali verebileceği sonucuna varıyorlar.

Kripto Para Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Geri Alabilir mi?

2017 büyük boğa sırasında, Ethereum fiyatları ETH başına 1.400$ ‘a kadar yükseldi. Ancak, ardından fiyatlar %94’ün üzerine gerileyerek 80$ ’ın altına kadar düştü.

2019’da, Ethereum neredeyse kaybettiği seviyeleri yeniden yakalamak ve 116$ seviyesine düşmeden önce %330’un üzerinde ve yıllık 365$ ‘a ulaştı.

Bir aydan fazla bir süre içinde, Ethereum fiyatı neredeyse iki katına çıktı, 220$ ‘a ulaştı ve direnç seviyelerini geçebilirse daha yüksek seviyeye çıkmaya hazırlanıyor.

Hacimdeki büyüme, Ethereum‘u 300 dolara kadar artırabilecek daha fazla yükselmeyi destekliyor. Ethereum‘un 2019’un en yüksek seviyesini tekrardan test etmesi durumunda 400$ ‘a kadar ulaşabilir. 400$ ‘dan sonra, eski destek dönüş direnci 560$, 800$ ve 1.050$ ‘dır. Ethereum, daha yüksek seviyelerin tümünü ele geçirerek, tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkabilir.

Birçok kripto analisti, altcoin pazarının 2017 boğa sırasındaki zirve fiyatları tekrardan geri almayacağını iddia etmişti, ancak Ethereum‘un gücü göz önüne alındığında, kripto para birimi onları haksız çıkarabilir.

Birçok boğa faktörü, yeni bir boğa piyasasının yakın olduğunu gösteriyor, ancak burada ve tüm zamanların en yüksek seviyeleri arasındaki ana engel mevcut direnç seviyelerinin kırılması.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu