Altcoin HaberleriManşet

Anket sonuçlandı: Hangi coin değerinin altında?

Sponsorlu İçerik

XRP, VeChain (VET), Chainlink (LINK) ve Kyber Network (KNC)’ü kapsayan anket sonuçlandı. Fiatleak tarafından yapılan ankete göre, XRP değerinin altında işlem görüyor.

Fiatleak, Twitter üzerinden bir anket yaptı. Takipçilerine 4 kripto para seçeneği sundu ve hangisinin değerinin altında olduğunu sordu. Ankete 5.600’den fazla kişi katıldı. Anket sonunda 3.949 oyla iki seçenek öne çıktı. XRP oyların %77.5’ini ve VeChain (VET) %12.8’ini aldı. Chainlink (LINK) %6.7 ve Kyber Network (KNC) %3 oy aldı.

Ankete katılanlar ayrıca “neden?” sorusunu yorumladılar. Bazı cevaplar tartışmaya neden olurken, diğerleri en çok oy alan varlıkların yeteneklerinin fark yarattığını belirtti. XRPLifer adlı katılımcı, her iki kripto para biriminin de endüstride farklı şekillerde devrim yaptığını belirtti.

Anket sonuçları Ripple ve VeChain arasındaki olası ortaklığın söylentisi ile örtüşüyor. VeChain CEO’su Sunny Lu, Digital Asset Investor’a verdiği röportajda her ikisinin de iyi ortak olabileceğini söyledi. Lu, her iki şirketin de kullanım durumlarını tamamlayan bir kombinasyon yaratabileceğini vurguladı.

VeChain ve eğlence endüstrisindeki geleceği

Öte yandan VeChain’in CEO’su Sunny Lu, YouTube’da Binance.US için Bana Her Şey Sor oturumu yaptı. Lu, VeChain’in toplum katılımı, şirketin değişime adapte edilme şekli ve yeni kullanım durumları gibi çeşitli konularda soruları yanıtladı.

Lu, VeChain’in kullanım örneklerinin sürekli geliştiğini söyledi. Buna ek olarak, VeChain’in video oyunu, eğlence ve sosyal ağ endüstrisinde pay alabileceği ihtimaline değindi. Sunny Lu yaptığı açıklamada:

”Aslında birkaç ay önce, eğlence sektöründe çok fazla deneyime sahip yetenekli bir ekiple konuşmak için Los Angeles’taydım. Müzik ve film endüstrisi için ilginç bir platform oluşturmaya çalışıyorlar. Tahsil öğeleri almak için akıllı bir NFT olacak.”

VeChain’in CEO’su da eğitsel oyunların büyük ve heyecan verici bir pazar olduğunu vurguladı. Sonunda Lu, VeChain’in başarısından bahsetti ve gelecekte herkesin platformu kullanacağını tahmin etti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu