Altcoin HaberleriManşet

John McAfee, Yeni Kripto Parasını Tanıttı

Sponsorlu İçerik

Siber güvenlik uzmanı John McAfee yeni gizlilik odaklı kripto para birimi Ghost‘u tanıttı. Gizlilik odaklı kripto para, Proof-of-Stake algoritmasını kullanacak. Ghost, merkezi olmayan kripto para borsası McAfeeDEX‘te mevcut olacak ve BTC, BCH ve ETH ile işlem görecek.

John McAfee, kendi gizlilik odaklı kripto parası olan Ghost‘u başlatacağını duyurdu. Kripto para birimi, Proof-of-Stake konsensüs protokolüyle çalışacak. McAfee, Twitter hesabı aracılığıyla, kullanıcıların kripto para birimi ile çevrimiçi işlemlerde tam kontrole sahip olacağını belirtti.

Ghost, diğer kripto para birimlerinin yanı sıra Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ile atomik takas (Atomic Swap) aracılığıyla işlem görecek ve merkezi olmayan kripto para borsası McAfeeDEX‘te olacak.

Ghost‘un Özellikleri

Ghost’un resmi web sitesinde, teknik incelemesi (whitepaper) 15 Mayıs’ta yayınlanacağı duyuruldu. Bununla birlikte, Ghost kullanıcılarının işlem geçmişini “kaydetmek ve silmek” için son teknoloji bir emanet havuzu kullanacağı açıklandı. Buna ek olarak, Ghost işlemleri sıfır bilgi ispatı (zero-knowledge proof) ile doğrulanacak ve zincirde 60 saniyeden daha kısa sürede işlenecek.

Resmi bilgilere göre gizlilik odaklı kripto para birimi, tamamen merkezi olmayan ve “kullanıcılar ve Ghost token sahipleri tarafından” kontrol edilecek. Merkezi bir şirket olmayacak ve topluluk tarafından yönetilecek.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu