Altcoin HaberleriSon Dakika
Trend

Juventus’un Taraftar Tokeni Kullanıma Hazır

Sponsorlu İçerik

İtalya’nın en büyük futbol kulübü Juventus, 400 milyondan fazla taraftarına oy kullanma ve kulüb hakkında karar verme yetkisi veren taraftar tokeni kullanıma hazır.

Juventus, $ JUV tokeni için spor ve eğlence odaklı Socios.com ile ortaklık kurdu. Juventus’un hayranları tokenleri Socios.com’un uygulamasıyla satın alabilir, belirli kulüp kararlarında oy verme ve ödüller kazanma hakkına sahip olabilirler. Yalnızca $ JUV tokeni olan taraftarlar oy kullanabilir. $ JUV şu anda yaklaşık 2 € (2.2 $) biri fiyatı fiyatlandırılıyor.

Örneğin, taraftarlar, Juventus‘un Allianz Stadyumu’nda her gol attığında çalınan Chelsea Dagger’ın yerine hangi şarkının geçmesi gerektiğine karar vermek oy kullanabilir. Fanların seçebilecekleri dört seçenek var: Blink 182 – All The Small Things, Blur –  House of Pain – Jump Around, ve P.O.D – Boom.

Juventus’un gelir müdürü Giorgio Ricci:

 “Socios.com tarafından platformunda aktif hale getirilen, dünyadaki hayranlarımızla etkileşime girmenin yeni bir yolunu açan ilk Kulüp olmaktan gurur duyuyoruz.’’

Kripto paralar ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Nedir? – Kripto Para Habeleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu