Altcoin HaberleriManşetSon Dakika

Kraken CEO’su:’Hükümetler Bunların Faydasını Anlayacak’

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Kraken‘in CEO‘su Jesse Powell, gizlilik koinlerinin önemli bir amaca hizmet ettiğini ve yaygın olarak kabul edileceğini söyledi.

Kraken CEO‘su Jesse Powell, kripto para ve gizlilik savunucusu Naomi Brockwell ile yaptığı konuşmada, finansal gizliliğe sahip olmanın birçok meşru nedeni olduğunu söyledi. Monero ve Dash gibi gizlilik koinlerinin önemli bir amaca hizmet ettiğine inanıyor ve hükümetlerin bunun faydalarını anlamasının çok zaman alacağını söyledi.

Jesse Powell, yasa koyucuları ve düzenleyicilerin kripto para birimlerinin önemi ve gerekçesi hakkında eğitmenin önemini vurguladı. Powell’a, gizlilik koinleri hakkındaki düzenlemeler sorulduğunda, finansal gizliliğin temel bir hak gibi olduğunu söyledi. Örneğin, bir işveren, çalışanların paralarını nerede ve nasıl harcadığını izleyememelidir. Bitcoin işlemlerinin izlenebileceğini, önemli bilgilerin alınabileceğini ve bu nedenle gizlilik paralarının önemli olduğunu söyledi.

“Başarılı bir DEX için Satoshi gibi bir hikaye gerekiyor.”

Kraken CEO’suna, merkezi olmayan borsaların önemi hakkında sorulduğunda, bir DEX yaratıcısından sonra en az bir regülatör vakasını gördüğümüz için orada DEX’lerin olmasının güzel olacağını söyledi ve gelecekte bundan daha fazlasını göreceğiz. DEX’lerin çoğunun açıkta olduğunu ve geliştirme ekiplerinin nerede oldukları biliniyor. Ayrıca başarılı bir DEX için Satoshi Nakamoto gibi bir hikayeye ihtiyaç duyulduğunu, böylece düzenleyicilerin onu hapse atamadığını veya protokolü değiştirmesini isteyemediklerini kaydetti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu