Altcoin Haberleri

OKEx, 9 Kripto Para Çiftini Liste Dışı Edecek

Sponsorlu İçerik

En büyük kripto para borsalarından biri olan OKEx, 9 kripto para işlem çiftini platformdan kaldıracak. Ayrıca, 4 kripto para birimi ise tamamen platformdan kaldırılacak.

AUTO / ETH, RFR / BTC, RFR / USDT, REF / ETH, NXT / BTC, BLOC / BTC, BLOC / OKB, ETM / USDK ve XPO / USDK işlem çiftleri 15 Nisan TSİ 09.00’dan itibaren kaldırılacak.

Kripto para borsasının yaptığı açıklamada, kullanıcıların yukarıda belirttiğimiz kripto para birimlerinde emirleri varsa iptal etmeleri, edilmeyen emirlerin sistem tarafından otomatik olarak iptal edileceği belirtildi.

Platformda hiçbir işlem çifti kalmayacak olan AUTO, RFR, REF ve NXT kripto para birimleri ise 29 Nisan TSİ 09.00’da kaldırılacak. Yapılan açıklamada, bu kripto para birimlerine sahip olan kullanıcıların en kısa sürede varlıklarını başka platformlara veya cüzdanlara çekilmesi istendi.

Kripto para borsası, kullanıcılara güçlü bir ticaret ortamı oluşturmak ve en iyi ticaret deneyimini sunmak için, listelenen tüm projelerin performanslarını sürekli olarak izlediğini ve listeleme niteliklerinin düzenli olarak gözden geçirildiğini, kullanıcıların geri bildirimlerine ve OKEx Token Listeleme / Gizleme Kılavuzu’na dayanarak,  listeleme ölçütlerini karşılamayan çeşitli projelerin kaldırılacağını açıkladı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu