Altcoin HaberleriManşet

‘Ripple Vs SEC’, Zafer XRP fiyatının olabilir

Sponsorlu İçerik

Ripple ve SEC davasında gelişmeler en çok XRP sahiplerinin ilgi odağında. Elinde XRP bulunduran kullanıcıların gözü kulağı, SEC‘in açtığı davadan olumlu gelecek haberlerde. Ripple kanadı SEC ile ilgili sürekli yeni açıklamalar da bulunuyor. En son açıklamalarında Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse;

SEC‘e karşı savaşmaya kararlıyız ve davanın kripto para birimi endüstrisine yönelik şiddetli bir saldırıdan başka bir şey olmadığını biliyoruz.

Garlinghouse, Ripple‘ın muhteşem hukuk ekibinin Ripple Labs‘ı SEC‘e karşı zafere götüreceğinden emin olduğu için endişelenmiyor. Şu anda Ripple, yaklaşık 64 milyar dolar değerinde 47 milyar tokene sahip. Bir XRP Escrow hesabında kilitli olan bu tokenler, ticaret ve yatırım için piyasada dolaştırılacaktır. Garlinghouse, ABD SEC ile karşı karşıya gelirken, Ripple’ın Escrow hesabının içeriğini yakma fikrine açık olduğuna dair en ateşli açıklamayı yaptı.

SEC vs Ripple – Son gelişmeler

Bir önceki ay Ripple Labs için kısmi bir galibiyetle sona erdiğinden, bu Ripple için umut olabilir gibi görünüyor. Oturumda yargıç, dört belgeyi geçici olarak mühürleme önergesine izin verdi ve karşı taraflara redaksiyonlar üzerinde anlaşmalarını emretti. Ripple‘ın hukuk ekibi, hakimi iki e-postayı yeniden düzenlemeye ikna etmeyi başardı. Yasal işlemlerden, Ripple‘ın savunma argümanlarının daha zorlayıcı hale geldiği, SEC‘in pozisyonunun zaman içinde önemli ölçüde zayıfladığı açık.

Ripple’ın geleceği ne olacak

Ripple’ın XRP‘sinin fiyatında yakın zamanda bir yükseliş olmasına rağmen, Ripple’ın popülaritesini kemiren SEC davası nedeniyle şu anda baskı altında. Son raporlara göre SEC davası, Gary Gensler başkanlığında devam edecek. Yeni Başkan’ın hoşgörülü olacağı ve Ripple Labs‘in kazanacağı ve dolayısıyla Ripple fiyatında bir artışa yol açacağı umuluyor.

Şu anda Ripple, bu hafta başlarında dip yaptığı en düşük fiyattan yaklaşık %20 daha fazla olan 1.3390 $ ‘ lık bir fiyata ulaştı. Kripto Para uzmanları, Ripple fiyatının çok yakında 2 $ değerine ulaşarak yükseliş eğilimine girebileceğine ve önümüzdeki yıllarda kitlesel olarak benimsemesinin, XRP 2025 fiyat tahminini değiştirebileceğine inanıyor. Böyle bir tahmin ancak Ripple‘ın fiyatı 1.53 $‘lık %23.6’lık geri çekilme seviyesinin önüne geçerse gerçekleşebilir.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu