Altcoin HaberleriManşet

Santiment: 3 altcoin BTC’den daha iyi performans gösterecek

Sponsorlu İçerik

Kripto para analitik firması Santiment, Ethereum (ETH), Basic Attention Token (BAT) ve Maker (MKR)’ın kısa vadede Bitcoin‘den daha iyi performans göstereceğini belirtti.

Santiment, her bir varlığın üç günlük ortalamalarını üç metrikte inceledi. Birincisi, Günlük Etkin Adresler (DAA) ve Fiyat Farklılığı, bir varlığın fiyat hareketini, günlük olarak belirli parayla etkileşime giren benzersiz kripto para adreslerinin sayısı ile karşılaştırır. Metrik, DAA’yı aşağı yönlü bir sinyal olarak geride bırakan fiyat hareketini ortaya çıkarıyor.

İkincisi, Ağ Değeri – İşlem hacmi (NVT), belirli bir ağda aktarılan değeri (işlem hacmi / token dolaşımı) ağın piyasa değeriyle karşılaştırır. İşlem hacmi piyasa değerine göre düşükse, bir varlığın aşırı değerli olduğu kabul edilir veya bunun tersi de geçerlidir.

Üçüncü metrik, Tüketilen Duygu Hacmi, Twitter’da piyasa katılımcılarının duygularını ölçer.

Santiment, her bir varlığı basitleştirilmiş bir derecelendirme sistemi kullanarak değerlendirdi: 0 en fazla düşüş ve 10 en boğa’yı temsil ediyor. 5, yan konsolidasyonu gösteriyor.

Bitcoin, ortalama 3.8 (hafif düşüş) puan aldı. DAA’ya kıyasla Fiyat Sapması metriği 3, NVT 2 ve Tüketilen Duygu Hacmi 6.5 puan.

Ethereum, ortalama 5.5 (nötr) puan aldı. DAA’ya kıyasla Fiyat Sapması karşısında 5, NVT’de 5.5 ve Tüketilen Duygu Hacminde 6 puan aldı.

Basic Attention Token, ortalama 8.0 (boğa) puan aldı. DAA’ya kıyasla Fiyat Sapması üzerine 8.5, NVT’de 9.5 ve Tüketilen Duygu Hacmi üzerine 6 puan aldı.

Maker, ortalama 8.2 (boğa) puanı için DAA’ya kıyasla Fiyat Sapması üzerine 9, NVT’de 10 ve Tüketilen Duygu Hacminde 5.5 puan aldı.

Santiment, bu puanların hiçbirinin her bir varlığa uzun vadeli bakışının göstergesi olmadığına dikkat çekti.

“Bold Predictions serimizin her haftalık sayısında, belirttiğimiz her metrik için en son üç günlük ortalamalara (veya yüzde değişikliklere) bakıyoruz. Bir hatırlatma olarak, bu sinyaller gün içi trader’ların tarihsel olarak sağlam öncü göstergelere dayanarak yerel üstleri ve dipleri değerlendirmeleri içindir. Bir projeye gelecek hafta veya iki hafta boyunca yükseliş ya da düşüş demesek de, bunun, varlığın yatırım olarak uzun vadeli uygulanabilirliği hakkında düşündüğümüzle hiçbir ilgisi olmadığını lütfen unutmayın.”

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu