Altcoin HaberleriManşet

Tether Gold, 2 Borsada Vadeli İşlemlere Başladı!

Sponsorlu İçerik

Önde gelen 2 kripto para türev borsaları Bitfinex ve FTX, Tether Gold (XAU₮ ) için vadeli işlem ticareti sunmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde pazar değeri ile hızla yukarıya tırmandığı haberini verdiğimiz Tether Gold, bugün 2 borsada vadeli işlem ticareti sunmaya başladı.

İlk duyuruyu yapan Bitfinex, dijital varlıklardaki yatırımcıların, kripto alanı ile geleneksel finansal sistem arasında ortaya çıkan fırsatları araştırırken dünyanın en kalıcı varlığına da vadeli işlem yapabileceklerini belirtti.

Bitfinex ve Tether CTO’su Paolo Ardoino:

“Müşterilerimizin çoğu böyle bir ürünle ilgilendiklerini ifade ettiler ve sunduğu birçok fırsattan heyecan duyuyorlar.”

Vadeli işlem sözleşmeleri, yatırımcıların gelecekteki belirli bir fiyat ve tarihte varlık satın almalarını veya satmalarını sağlayarak risklerden korunma ve mahsup etme araçları sağlamanın yanı sıra karları çoğaltma fırsatı da sağlıyor. Alım satım yalnızca belirli ülkelerde geçerli ve yalnızca doğrulanmış kullanıcılara özel.

Diğer işlem duyurusunu yapan borsa FTX‘di. Borsa bugün yaptığı duyuruda artık, FTX kullanıcılarının ABD doları karşısında XAUT ticareti yapabileceklerini açıkladı. Spot ticaret için XAUT / USD paritesini kullanmanın yanı sıra, traderlar da sürekli veya her çeyrekte sona eren Tether Gold vadeli işlem sözleşmeleri alıp satabilecekler. 

21 milyon $‘lık piyasa değeri ile listede yerini alan Tether’ın CTO’su Paolo Ardoino, yakın zamanda Tether Gold‘un piyasa değerinin en az 100 Milyon $’a ulaşacağına olan inancını dile getirmişti. Bugün 2 borsanın hamlesinden sonra bu inancın gerçekleşmesi oldukça kuvvetli duruyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu