Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

Binance Futures, XRP/USDT Sözleşmelerini Başlattı!

Sponsorlu İçerik

Ticaret hacmi ve kullanıcı bakımından önde gelen global kripto para borsası Binance, 75x kaldıraç ile XRP/USDT vadeli işlem sözleşmelerini Binance Furures platformunda başlattı. XRP, Binance’in hızlı genişleyen vadeli işlem ticaret platformunda mevcut olan 4. kripto para ve müşterilere daha iyi yatırım seçenekleri sunma misyonuyla geliştirmektedir. XRP/USDT’nin dahil edilmesiyle Binance Futures, dünya çapındaki tüccarlar için tercih edilen vadeli işlem platformu olma konumunu güçlendiriyor.

İlk çıkışından bu yana Binance Futures, en popüler vadeli işlem platformlarından biri haline geldi. Binance Futures, topluluk geri bildirimlerine yönelik yeni hizmetler ve yeni varlık seçenekleri sunmaya devam ediyor. Sektör lideri bir eşleştirme motoruyla çalışan Binance Futures, kullanıcıları için sürdürülebilir ve kesintisiz bir ticaret deneyimi sunuyor. Binance Futures ekibi aynı zamanda bir risk motoru, akıllı tasfiye modeli ve sigorta fonlarını içeren sağlam bir risk yönetim mekanizması kurdu.

Geçen Cuma, Binance Futures, kullanıcıların olumsuz fiyat hareketleri durumunda gerçekleşmemiş zararları sınırlamak için riske girmek istedikleri kesin sermaye miktarını kontrol etmelerini sağlayan izole marj modunu başlattı. İzole marj modu, yatırımcıların kaldıraç ve tasfiye fiyatları üzerinde daha fazla kontrole sahip olmalarını sağlar.

Coinmarketcap verilerine göre, 3. en büyük kripto para %9.63 oranında yükseliş kaydetti ve 0.21$ ‘dan işlem görüyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu