Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

Seyahat Şirketi USDT’yi Ekledi!

Sponsorlu İçerik

Blockchain tabanlı bir otel rezervasyon platformu olan Travala.com, kripto para kullanıcılarının artık stabilcoin Tether (USDT) ile ödeme yapabileceğini açıkladı. Gezginler, USDT kullanarak çevrimiçi platformda dünyanın dört bir yanındaki otellerde konaklama yapabilirler.

Travala.com, dünya çapında 17.000‘den fazla çalışanı ile Amsterdam merkezli bir seyahat firmasıdır. Şirketin platformu, kripto para kullanıcılarına 230 bölgede 90.000‘den fazla destinasyonda 2 milyondan fazla tatil yerine erişim sunuyor.

Tether‘e ek olarak, Travala.com da Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Binance Coin, Bitcoin Cash, Stellar ve Cardano şeklinde kripto para ödemelerini kabul ediyor. Şirket, fiyatlarının diğer seyahat rezervasyon platformlarından %40‘a kadar daha ucuz olduğunu söylüyor.

Travala.com’un CEO’su Matt Luczynski:

“Misyonumuz, kullanıcılarımıza en iyi bilinen ve kullanılan kripto para birimlerinden oluşan geniş bir seçenek sunmaktır, bu nedenle USDT’yi Travala.com’da bir ödeme seçeneği olarak entegre etmemiz mükemmel bir anlam ifade etti.”

Tether, işlem hacmi açısından en popüler kripto para birimidir. Yazma sırasında, Tether’ın 24 saatlik işlem hacmi Bitcoin’in 22.1 Milyar$ ‘ına kıyasla 26.6 Milyar$ ‘ın üzerindedir. Ethereum, 8.47 Milyar$ ile 3. sırada yer alıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu