Altcoin HaberleriManşetTop 10

”ABD’den Meksika’ya havalelerin %10’u XRP ile işleniyor”

Sponsorlu İçerik

Ripple’ın geliştirici ilişkileri başkanı Warren Anderson, küresel ödeme şirketinin XRP havale platformu ODL aracılığıyla ABDMeksika koridorundaki toplam para akışının %10’undan fazlasını işlediğini açıkladı.

Reimagine 2020’de konuşan Anderson, Ripple‘ın yavaş yavaş dünyanın üçüncü büyük koridoru olan iki ülke arasındaki havale akışıyla ilgili verileri yayınlamaya başladığını belirtti.

Warren Anderson:

“ABD-Meksika dünyadaki en büyük havale koridorlarından biri ve Ripple bu akışın %10’unu kontrol altına aldı.”

Ripple’ın ABD doları ve Meksika pezosu arasındaki ödeme akışı, 2018’in sonlarında kurulan bir ortaklıkta Meksika merkezli kripto borsası Bitso tarafından gerçekleştiriliyor. Mart ayında borsa, ABD’den Meksika’ya havale işlemlerinin %2.5’ini işlediğini açıkladı. Bitso’nun finans başkanı Bárbara González Briseño, bu başarıyı şirketin San Francisco merkezli Blockchain şirketi Ripple ile olan ortaklığına bağladı.

Geçen ay, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin XRP havale platformunun Şubat ayının ilk haftasında ABD’den Meksika’ya 54 milyon dolarlık işlem gerçekleştirdiğini açıkladı ve ABD dolarından Meksika pezosu’na tüm akışların %7.5’i olduğunu belirtti.

RI2020’deki son röportajında Anderson, Ripple’ın bağış toplama ve geliştirme kolu olan Xpring‘in özelliklerine de değindi. Yalnızca bir yatırım aracı olarak başlayan girişimin, ağırlıklı olarak mühendislerin Blockchain teknolojisini geliştirmelerine yardımcı olmaya odaklandığını belirtti.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu