Altcoin HaberleriManşetTop 10

Analist: XRP düşmeye hazır!

Sponsorlu İçerik

Son zamanlarda altcoin‘lerdeki yükselişlere rağmen, bazı analistler XRP‘nin önümüzdeki haftalarda daha aşağı hareket etmeye hazırlandığını söylüyor. Bir analist, kripto para biriminin sadece önümüzdeki dört hafta içinde %20 düşmeye hazır olduğunu öne sürdü.

Bitcoin, Ethereum, XRP ve diğer büyük kripto para birimleri, geçen hafta yaşanan düşüşten bu yana güçlü bir iyileşme sağladı. İyileşme, analistleri BTC‘nin ve dolayısıyla altcoin‘lerin daha yükseğe çıkmaya hazırladıklarına ikna etti. Analist Cold Blooded Shiller, Bitcoin‘in son fiyat hareketinin, Nisan ve Mayıs 2019’da görülenle neredeyse aynı olduğunu açıkladı; bu, varlığı 8.000 dolardan 14.000 dolara çıkaran %80’lik yükselişten önce gerçekleşti.

Ancak önde gelen analist Benjamin Blunts‘a göre, XRP‘nin Bitcoin görünümüne rağmen yükseliş yapması pek mümkün değil. Kripto para biriminin önümüzdeki dört hafta içinde %20 oranında düşerek 0.16 dolara kadar gerileyeceğine dair işaretler gösterdiği aşağıdaki grafiği paylaştı.

Düşüş hissi, görünüşte piyasaların yatırımcı psikolojisi nedeniyle tahmin edilebilir dalga benzeri trendlerde hareket ettiğini gösteren bir Elliot Wave analiz biçimine dayanıyor.

Yukarıdaki grafiği paylaşan analist, 2018’in ortasında Bitcoin‘in 3.200 dolara düşeceğini söyledi ve tahmini gerçekleşti. Bitcoin bu tahminden sadece altı ay sonra 3.150 dolara kadar düştü.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu