Altcoin HaberleriManşetTop 10

Anchorage, XRP Desteğini Ekledi!

Sponsorlu İçerik

ABD merkezli kripto para saklama platformu Anchorage, XRP‘ye destek sunduğunu duyurdu. Bu hareket, önemli bir konuma sahip olan kurumsal yatırımcılara piyasa değeriyle üçüncü büyük kripto para birimini saklamak için artık güvenli bir yol sunuyor.

Anchorage kurucu ortağı ve başkanı Diogo Mónica, yeni eklemenin XRP etrafında büyüyen kurumsal ekosistemin bir parçası olduğunu söyledi.

Diogo Mónica:

“XRP, piyasa değerine göre üçüncü en büyük dijital varlık ve XRP’ye sahip olan ve daha güvenli ve kullanılabilir bir kurumsal saklama çözümü isteyen kurumsal bir ekosistemi var. XRP’ye verdiğimiz destek, Ripple’ın geliştirici platformu Xpring’deki ekibin katkıda bulunduğu ve sürdürdüğü kaynaklar dahil bir dizi kaynağa dayanıyor. Xpring tarafından tutulan XRP Ledger’a güç sağlayan düğüm uygulaması olan dalgalı açık kaynak sunucusunu kullandık.”

Anchorage artık platformunda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Bitcoin Cash (BCH) dahil olmak üzere toplam 22 kripto parayı destekliyor.

Ocak ayında Anchorage, yatırımcılara kripto ticareti, staking ve yönetim hizmetlerine erişim sağlayan yeni özellikler ekledi.

Şirket, sadece XRP için kripto para saklama desteği sunduğunu ve gelecekte ek hizmetler eklemeyi planladığını belirtti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu