Altcoin HaberleriManşetTop 10

Balinalar büyük miktarda XRP satın alıyor

Sponsorlu İçerik

Ledger.exposed verilerine göre, en büyük XRP adresleri şu anda kripto parayı satın alıyor. Gelişme, yakında yükselen bir XRP fiyatına ve bir altcoin rallisinin başlangıcına işaret edebilir.

Bitcoin ve altcoin piyasası birkaç haftadır yatay seyrediyor ve piyasa şu ana kadar aşağı veya yukarı doğru kırılım gerçekleştiremedi. XRP bu trendi takip ediyor ve son 24 saatte %0.70 oranında düşüş gösterdi. Piyasa değeri 8.03 milyar dolara değerinde.

Tanınmış Ripple geliştiricisi Wietse Wind tarafından sağlanan veri analiz hizmeti Ledger.exposed’a göre, bazı XRP balinaları son aylarda 1.5 milyondan fazla XRP biriktirdi. Aşağıdaki veriler, son günlerde ve haftalarda birikim eğilimini ayrıntılı olarak gösteriyor. Özellikle cüzdanında 10 milyon veya daha fazla XRP tutan yatırımcı arasında arttı.

Kesin rakamlara baktığımızda, 8 yatırımcı 1 milyardan fazla XRP tutuyor. Ayrıca, 8 yatırımcı 500 milyon ile 1 milyar arasında XRP’ye sahip. Toplamda, yaklaşık 300 yatırımcının her biri 10 milyondan fazla XRP’yi elinde tutuyor. Bazı görüşlere göre, mevcut rakamlar yeni bir XRP rallisini tetikleyebilir.

Bununla birlikte, yılın başından beri XRP, Bitcoin ve Ethereum‘a kıyasla ortalamanın oldukça altında bir performans sergiliyor. XRP %6 düştü, buna karşılık Bitcoin %30 ve Ethereum %76 arttı. EToro Kıdemli Analisti Mati Greenspan gibi bazı uzmanlar, fiyatın yükselmemesinin nedeni olarak aylık XRP kurumsal satışlarını suçluyorlar.

Ancak, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse birkaç kez Ripple ve XRP’nin birbirinden bağımsız olduğunu ve Ripple’in dijital varlığı XRP’nin fiyat geliştirme üzerinde hiçbir etkisi olmadığını belirtti. Başka bir rapor, aylık XRP satışlarının XRP fiyatı üzerinde önemli bir etki göstermediğini de doğruladı.

Bununla birlikte, en son verilerin de gösterdiği gibi, Japonya’daki XRP hodl edenlerin sayısı son 12 ayda keskin bir şekilde azaldı. 2018’de XRP, Bitcoin’e (% 34.57) kıyasla %51.36 pay ile Japonya’daki pazar hakimiyetini yönetti. Düşük performans nedeniyle, birçok yatırımcı XRP’den çıktı ve Bitcoin’e yöneldi. Böylece, BTC şu anda Japonya’da %51.74 ve XRP %27.54 pazar payına sahip.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu