Altcoin HaberleriDiğerleriSon DakikaTop 10

Bankacılık Platformu Cashaa’dan, 5 Kripto Daha Ekleme Planı

Sponsorlu İçerik

Bankacılık hizmetleri platformu Cashaa, INR mevduatları ve para çekme işlemleri sunmaya başladığından beri Hindistan‘daki kripto para ticaret hacminde önemli bir büyüme gösteriyor. Platform, ücretlerini %50‘den fazla azalttı ve Hindistan’daki kullanıcılar için 5 kripto para daha eklemeye hazırlanıyor; USDT, Bitcoin Cash, Litecoin, EOS ve XRP.

Londra merkezli bankacılık platformu Cashaa tarafından yapılan açıklamada, Hindistan’daki ticaret hacminin , Hindu ışık festivali vesilesiyle Ekim ayında INR hizmetleri sunmaya başlamasından bu yana 6 haftadan az bir sürede 1 Milyon Dolar‘ın üzerine çıktığını duyurdu.

Platform, hizmet ücretini %3.49‘dan %1.49‘a düşürdü. Buna ek olarak, ücretlerini CAS tokeni ödemeyi seçen kullanıcılar, net ücretlerini %1‘in altına düşürerek daha fazla indirim alabiliyor.

Cashaa, topluluk talepleri doğrultusunda, Bitcoin‘i her Hintli yatırımcının erişebilmesi için minimum para yatırma ve çekme limitinin 25.000‘den 10.000 INR‘a (140$) düşürdüğünü bildirdi.

Cashaa, 2016 yılında İngiltere’de Hintli girişimciler tarafından P2P para transferi ve kripto para ticareti hizmeti olarak kuruldu. Başlıca pazarları İngiltere ve Hindistan‘dır.

 Cashaa, Hindistan’daki demonetizasyon(tedavülden kaldırma) nedeniyle, para transfer hizmetinden dünya çapında kripto para işine odaklanan tam bankacılık hizmetine dönüştü. Şu anda, şirketin Mumbai, Hindistan da dahil olmak üzere 14 ülkede fiziksel varlığı bulunmaktadır.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu