Altcoin HaberleriManşetTop 10

Binance, Ethereum ve XRP opsiyon sözleşmelerini başlattı

Sponsorlu İçerik

Bitcoin opsiyonlarının Nisan ayında piyasaya sürülmesinin ardından Binance, artık Ethereum ve XRP opsiyonlarının kullanılabileceğini duyurdu. Binance, XRP opsiyon sözleşmesi sunan ilk ticaret platformu oldu.

Dünyanın en popüler kripto para borsası olan Binance, kripto para pazarındaki üstünlüğünü daha da genişletmek için çalışmaya devam ediyor. Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao, sürekli olarak yeni ürünler sunması ve borsadaki hizmet sunumunu satın almalarla genişletmesiyle tanınıyor. Binance, Ethereum ve XRP için opsiyon sözleşmeleri getirerek hizmetlerini genişleteceğini açıkladı.

Bitcoin opsiyonlarının Nisan ayı ortasında piyasaya sürülmesinin ardından, Binance Options ticaret platformundaki ikinci ve dördüncü en büyük kripto paraları listeledi. Binance, XRP opsiyon sözleşmesi sunan ilk borsa olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Opsiyonlar, sözleşmelerin sona erme tarihinde alıcısına belirli bir fiyattan satın alma (call option) veya satma (put option) seçeneği sağlayan kaldıraç etkisi olan finansal türevlerdir. Alma seçeneğinde, Bitcoin dönem sonuna kadar önemli ölçüde artarsa alıcı kar eder. Satma seçeneğinde, Bitcoin dönem sonuna kadar keskin bir şekilde düşerse alıcı kar eder.

Deribit bugüne kadar Ethereum opsiyonlarında lider platform ve %75’in üzerinde pazar payı ile Bitcoin opsiyonlarında lider oldu. Binance‘ın Eylül ayında Bitcoin için ilk kez yaptığı ve Binance‘ın şu anda önde gelen ticaret platformlarından biri olduğu vadeli işlem sözleşmelerinde olduğu gibi, “CZ” borsası artık opsiyonlar pazarına giriyor gibi görünüyor.

Zhao‘nun Nisan ayında açıkladığı gibi, Binance muhtemelen önümüzdeki haftalarda daha fazla altcoin ekleyecek.

Yeni Ethereum ve XRP opsiyonları hemen Binance.com’da, iOS App V 2.12.0 ve Android App V 1.23.3’te mevcut. Ethereum için en az opsiyon sözleşmesi 0.001 ETH, maksimum 200 ETH. XRP için minimum 0.1 XRP, maksimum 200.000 XRP.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu