Altcoin HaberleriManşetTop 10

Bitso, XRP transferlerinde aşırı büyüme kaydediyor

Sponsorlu İçerik

Meksika kripto para borsası Bitso, Nisan ayında Talep Üzerine Likidite ödeme koridoru XRP / MXN için son derece güçlü bir büyüme kaydettiğini bildirdi. Bitso, Nisan 2020’de XRP transferlerinde yaklaşık 179 milyon dolara eşdeğer olan 4.3 milyar Peso‘yu transfer etti.

Bitso, 750.000’den fazla kullanıcının oluşturduğu müşteri tabanıyla Meksika‘daki en büyük kripto borsası ve son aylarda Ripple‘in kilit ortaklarından biri haline geldi. İki şirket, Meksika ve ABD arasındaki İsteğe Bağlı Likidite (ODL) için ödeme koridorunu açmak üzere geçen Nisan ayında birlikte çalışmaya başladı. Latin Amerika pazarı, yılda 30 milyar dolardan fazla havale ile muazzam bir potansiyel sunuyor.

Yakın zamanda yapılan bir güncellemede, Bitso’nun CEO’su Daniel Vogel, On-Demand Liquidity ve XRP ile yapılan işlemlerde güçlü bir büyüme yaşandığını bildirdi. Bitso, Nisan 2020’de 4.3 milyar pesoyu işledi, bu da XRP havalelerinde yaklaşık 179 milyon dolara denk geliyor. Bir önceki ayda, bu rakam sadece yaklaşık 2.67 milyar peso veya yaklaşık 111.5 milyon dolardı.

Twitter’daki Liquidity Index Botu, Vogel’in paylaşmış olduğu verileri doğruladı ve özellikle Nisan ortasında XRP / MXN işlem hacminde aşırı bir artış olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, Nisan ayının son haftasından bu yana, hacim önemli ölçüde düştü ve şimdi kabaca Mart sonunda ulaşılan seviyede.

Ripple ve Bitso: Hedef %20

Ripple ve Bitso, ABD ve Meksika arasındaki ödeme koridoru için iddialı bir hedef arıyorlar. Vogel, Şubat ayında bir podcast’te şirketinin Ripple‘ın İsteğe Bağlı Likiditesini kullanarak Meksika‘ya yapılan tüm havalelerin %20’sini işlemeyi planladığını belirtti. Zaten bu yılın Şubat ayında, Vogel Bitso‘nun yılın yedinci haftasında iki ülke arasındaki haftalık işlem hacminin %5.3’ünü işlediğini açıkladı. Yeni rakamlarla birlikte, bu payın bir kez daha keskin bir şekilde artması muhtemel görünüyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu