Altcoin HaberleriSon DakikaTop 10

Bitso’daki XRP Likidite Endeksi Zirvede!

Sponsorlu İçerik

Bitso borsasındaki XRP likidite endeksi, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve XRP’nin benimsenmesinde başka bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Meksika’nın en büyük kripto para borsasında likidite endeksi 10.249.983‘e ulaştı.

Daha önce, Bitso‘daki eski tüm zamanların en yüksek likidite endeksi 31 Aralık 2019‘da gerçekleşti.

Bitso, MoneyGram ve Ripple‘ın ABD’den Meksika’ya mali ve havale koridorlarında ortaktır. Bunun yanı sıra, geçen yıl Ripple Bitso’ya doğrudan yatırım yaptı.

1.382.002, MoneyGram’ın Filipinler’deki XRP koridorunda tüm zamanların en yüksek seviyesidir. Pazartesi günü, yeni zirve’ye yaklaştı ancak geçemedi.

14 Ocak Salı günü, 3. büyük kripto para birimi olan XRP, topluluğun uzun zamandır yapmasını beklediği şeyi yapmayı başardı. XRP fiyatı 0.20$‘dan 0.24$ ‘a kadar yükseldi.

XRP topluluğu bu yıl daha yüksek kazanımlarını dört gözle bekliyor. CoinMarketCap’in rakamlarına göre %2.19 artışla 0.2362$ ‘dan işlem görüyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu