Altcoin HaberleriTop 10

Brendan Blumer: EOS’un başarısı Block.one için çok önemli

Sponsorlu İçerik

Block.one, yüksek performanslı Blockchain çözümleri sağlama lideri EOS.IO‘yu yıllar önce geliştirdi ve 2017’de ilk teknik raporu yayınladı. Lansmandan sonra Block.one CEO’su Brendan Blumer, platformun EOSIO Blockchain‘i daha fazla destekleyeceğini açıkladı ve 1 milyar dolardan fazla finansman sağladı.

Block.one bağımsız olarak çalışmaya devam etse de, EOS‘a çok yakın. Aslında, Blumer‘a göre, EOS‘un başarısı Block.one için çok önemli. Bir dizi tweet’te Blumer, EOS ve Block.one‘ın kaynaklarını gelecekte nasıl harcayacağına dair görüşlerini açıkladı.

Brendan Blumer‘e göre, EOSIO hala kendi uygulamalarının yanı sıra Ar-Ge yoluyla da geliştiriliyor ve EOS, kimsenin token’lar üzerinde merkezi kontrol sahibi olmasına ve ağı işletmesine izin vermeyecek şekilde tasarlandı.

Block.one, yıllardır yapmayı planlamasına rağmen, bu ay EOS blok oylama sürecine katılmayı planlıyor. Platform hala dünyadaki EOS token’larının neredeyse %10’unu kontrol ediyor ve herhangi bir blok üreticisi için büyük bir seçmen olacak.

“Block.one, staking sistemlerinin gelecekteki token ekonominin kritik bir bileşeni olacak. Maksimum ağ güvenliği ve yapıcı katılımı sağlamak için Block.one, EOS staking ve oylamaya başlayacak.”

Kısa bir süre önce, Block.one, yaklaşık 4 milyar dolar değerinde bir düzenlemeye tabi olmayan ICO yapmakla suçlandı ve 24 milyon dolar ceza ödemek zorunda kaldı. Şirket ödeme yaptı ve şu anda sorunsuz çalışıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu