Altcoin HaberleriManşetTop 10

Brezilya’da XRP destekli ödemeler başlıyor

Sponsorlu İçerik

Ripple’ın küresel bankacılık başkanı Marjan Delatinne, şirketin yakında Brezilya‘da XRP destekli sınır ötesi ödemeleri başlatacağını açıkladı.

Marjan Delatinne, Ripple’ın XRP kullanan İsteğe Bağlı Likidite (ODL) de dahil olmak üzere dijital ödeme ürünleri paketini görüşmek üzere Çarşamba günü Finansın Geleceği paneline katıldı. Delatinne, ODL’nin aktif olarak genişlediğini ve sırada Brezilya‘nın olduğunu söyledi.

Bu haftanın başlarında, Ripple’ın ürün yönetimi ve kurumsal gelişimden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Asheesh Birla da Ripple’ın 2020 genişleme planlarına değindi.

Asheesh Birla:

“Ripple, bu yıl yeni ODL koridorlarını açma yolunda ilerliyor ve USD-MXN, USD-PHP, AUD-USD, AUD-PHP ve EUR-USD dahil olmak üzere önemli koridorlarda ODL hacmini artırmak için yeni müşteriler katılıyor ve mevcut müşterilerle çalışıyoruz.”

ODL, kurumsal havale endüstrisinin belirli yollarında, özellikle ABD-Meksika koridorunda bazı sıçramalar kaydetti.

Brezilya‘nın yanı sıra, Ripple‘ın kısa vadede hangi ülkeleri veya koridorları hedeflemeyi planladığı belirsizliğini koruyor. Ancak, şirket Şubat ayında Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya-Pasifik ve Latin Amerika’ya yeni koridorlar eklemek için çalıştığını kaydetti.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu