Altcoin HaberleriDiğerleriManşetTop 10

”Bu altcoin’ler ilk 10’da olmayı hak etmiyor”

Sponsorlu İçerik

Messari CEO’su Ryan Selkis ve Blockfyre kurucu ortağı Simon Dedic‘e göre, XRP, Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin SV (BSV), Litecoin (LTC) ve EOS (EOS) gibi altcoin’lerin ilk 10’da yeri yok. Her iki CEO da ilk 10’un gelecek yıl iyice çalkalanacağını ve bazı altcoin’lerin yerini piyasa değeriyle düşük veya orta ölçekli başka kripto paraların alacağını belirtti.

Son birkaç yılda, piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimi listesi önemli ölçüde değişti. Bitcoin, Ethereum, XRP ve Litecoin dışında, başka hiçbir kripto para birimi ilk 10’da kalmayı başaramadı.

İki önemli kripto uzmanı şimdi 2021’de piyasa değeri ile ilk 10 kripto para biriminin listesini sundu. Düşük ve orta ölçekli piyasa değeri olan bir dizi kripto para biriminin ilk 10’u alma potansiyeline sahip olduğunu açıkladılar.

Selkis’e göre, XRP, Bitcoin Cash (BCH), Tether (USDT), Bitcoin SV (BSV), Litecoin (LTC) ve EOS (EOS) ilk 10’da ki statülerini kaybedebilir. Bunun aksine Selkis, Bitcoin ve Ethereum‘un pozisyonlarını korumasını bekliyor. Ancak bundan sonra işler heyecanlı olacak. Selkis’ın listesinde Polkadot (DOT) üçüncü sırada. Ancak, eski Ethereum kurucu ortağı Gavin Wood’un projesi hala Mainnet lansmanını bekliyor.

Bir ay önce Messari, bir raporda Web3 Vakfı tarafından finanse edilen Polkadot’un en iyi finanse edilen projelerden biri olduğunu ve Ethereum için potansiyel bir rakip olarak ortaya çıkabileceğini açıkladı.

Selkis’e göre, Binance Coin (BNB) büyük bir değer vaadiyle yardımcı token olarak 4. sıraya yükselecek. Dahası, Cardano ve Tezos beşinci ve altıncı sırayı alabilirler. Selkis’e göre yedinci sıra, Bitfinex yardımcı programı token’i UNUS SED LEO (LEO) tarafından alınacak.

Messari CEO’su Compound (COMP)’un büyük bir sıçrama yapmasını bekliyor. DeFi protokolü, milyonlarca sermayeyi çektikten ve en büyük DeFi uygulaması olarak Maker (MKR)’ı geçtikten sonra son haftalarda oldukça heyecan yarattı. Selkis’ın listesinin bir diğer çarpıcı özelliği, Monero (XMR) ve Zcash (ZEC)’in dokuzuncu ve onuncu sırada yer alması. Bu da Selkis’ın dolaylı olarak gizlilik odaklı kripto paralar için artan bir talebi öngördüğü anlamına geliyor.

Bununla birlikte, Selkis önümüzdeki yıl ilk 10’da önemli değişiklikler bekleyen tek kişi değil. Aynı zamanda kripto para araştırma şirketi Blockfyre’nin kurucu ortağı Simon Dedic de ilk 10’da yer almayı hak etmeyen beş altcoin olduğunu açıkladı.

Simon Dedic:

”Benim görüşüme göre; XRP, BCH, BSV, LTC ve EOS kesinlikle ilk 10’da olmayı hak etmiyorlar.”

Dedic’e göre, Vechain (VET), Chainlink (LINK), Tezos (XTZ) ve Cosmos (ATOM), yukarıda belirtilen kripto para birimlerinin yerini alma potansiyeline sahip.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu