Altcoin HaberleriTop 10

Büyük Miktarda Tezos (XTZ), Binance’a Taşındı

Sponsorlu İçerik

650.000$ değerinde Tezos (XTZ), Binance borsasına taşındı. XTZ fiyatı neredeyse dikey bir yükselişten sonra titriyorsa, bu hareket yorumculara göre güçlü bir satış sinyalidir.

Tezos Performansı

XTZ, piyasa değeriyle liderlik tablosunda 10. sırada yer alıyor. XTZ, geçen yıl 6 kat, son 30 günde %115 arttı. Bu oranlarla, sağlam temeller üzerinde duran kripto para, aynı zaman dilimlerinde Bitcoin ve önde gelen altcoinlere karşı en iyi performans gösterenlerden biri oldu.

XTZ’de Teknik Görünüm Zayıf Olduğuna İşaret Ediyor

XTZ, haftalık grafikte neredeyse tüm zamanların en yüksek seviyesinde işlem görüyor. Analistler, akıllı sözleşme platformunda daha fazla proje başlatıldığında kripto paranın yakında 5$ ve hatta 10$ ‘a yükseleceği konusunda olumlu olsa da, mum sıralamasında aşırı değerleme gösteriyor. Özellikle, geçen haftaki mum çubuğu üst Bollinger Bandının çok üstünde.

John Bollinger tarafından geliştirilen teknik bir gösterge olan Bollinger Bandı, aşırı ve düşük değerlemeyi ölçmek için kullanılır. Varsayılan ayarlarda ve zamanın %5’inde, 2 bandın üstünde veya altında kapanan fiyatlar bir satış veya satın alma fırsatını ima eder.

Burada, XTZ fiyatı üst BB‘nin üzerinde kapandı ve satıcılar, teknik açıdan 6X ralli göz önüne alındığında mevcut eğilimi azaltabilir.

Bu olasılık, kripto paranın Binance‘a balina hareketini takiben, mevcut ayı pozisyonunu simüle eder. Fiyatlar zirve yaptıysa ve XTZ ayıları fırsat arıyorsa, oranlar XTZ fiyatları önemli ölçüde 2$ ‘a düşebilir. Bunu göz önünde bulundurursak, XTZ ilk 10’dan da düşebilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu