Altcoin HaberleriManşetTop 10

Cardano (ADA) 10’uncu sıraya yükseldi!

Sponsorlu İçerik

Uzun bir bekleyişten sonra, zaman nihayet geldi! Output Hong Kong’un (IOHK) CEO’su ve Cardano’nun yaratıcısı Charles Hoskinson, Shelley’in lansman tarihini açıkladı. Yayınlanan sunum planına göre, Shelley güncellemesi 29 Temmuz 2020’de gerçekleşecek ve Shelley ana ağındaki ilk staking ödülleri 18 Ağustos’tan itibaren sunulacak.

Büyük duyurunun yanı sıra, geçen hafta IOHK’nın yeni bir makalede bildirdiği başka ilerlemeler de oldu. Salı günü Friends & Family test ağında 58 staking havuzunun aktif olduğu bildirildi. IOHK ayrıca daha önce manuel olarak ADA‘nın dağıtım sürecini değiştirmek için yeni bir musluk da yarattı. Şimdilik, musluk bir API anahtarı ile sınırlı, ancak 9 Haziran’da genel test ağının başlamasıyla tüm test kullanıcıları tarafından kullanılabilecek.

Cardano node 1.12.0, 28 Mayıs’ta yeniden yayınlandı. Güncelleme, ana ağda Byron için daha fazla iyileştirmyie içeriyor, ancak Shelley ve testnet için de önemli. Çünkü, çoğu Shelley işlevinin node içinde entegrasyonunu ve komut satırı aracında karşılık gelen desteği içeriyor. Cardano Shelley test ağında test ediliyor.

Buna ek olarak, 23 Haziran’da yapılması planlanan hardfork ilk test turundan başarıyla geçti. Önümüzdeki hafta, üçüncü taraf cüzdanlar ve Blockchain kaşifinin temelini oluşturan Combinator hardfork, cüzdan entegrasyonu ve db-sync ekibinin testleri için kalite güvencesi üzerinde durulacak.

ADA 10’uncu sırada

Muhtemelen Shelley hakkındaki duyuruların bir sonucu olarak, Cardano (ADA) şu anda piyasadaki en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri. ADA fiyatı yalnızca son 24 saatte yaklaşık %18.77 arttı. Haftalık grafikte, ADA’nın fiyatı %45 civarında, aylık grafikte ise %68 kadar arttı. CoinMarketcap sıralamasında da 10. sıraya yükseldi.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu